DreaMagiC
Üye
Allah senden razı olsun kardeşim benim gözlerim doldu yeminleOnu en iyi ben tanırım her haldeHikayemiz ona mesaj atmam ve yardım istemem ile başladı.Başta çekinmiştim yardım isterken mahçup olma konusunda.Bana verdiği cevap karşısında şok oldum.Ben ondan navigasyon ile ilgili yardım istedim ama o her şey konusunda yardım etti.Bunu geçtim inanılmaz bir sabrı vardır abimin nasıl anlatılır ki yaşamak lazım.Sürekli yardımları karşısında mahçup oldum.Ona verebilecek bir şeyimin olmaması beni üzüyordu.O gün abimi tanıdım aslında ve anladım ki ben Tarık abimden kopmam.O beni forumda tanırken ben daha önce tanımıyordum ama ne mutlu ki yüce Rabb'im tanıştırdı bizi.Her gün konuşuyorduk ya her gün bıkmıyorduk onunla sohbet etmek gerçekten süper geliyordu bana.O kadar seviyorum ki seni abim nasıl anlatayım ki sen biliyorsun sevgimi.Onunla 2 gün ayrı kalsam içim içimi yerdi.1 gün mesaj atmasa moralim bozulurdu.Kısaca söylemem gerekirse öz abim olsa samimi söylüyorum ancak bu kadar sevebilirim.Bir insanı görmeden sadece sesini duyarak sevdi isem ve hele ki bu kadar sevdiysem bilin ki şahsım adına çok aşırı değerlidir benim için.Sonuna kadar arkandayım abim.Seni anlatabilecek kelime bulamıyorum artık.Sadece öz abimsin sen benim ve seninle hayatımın her anında birlik içinde olmak isterim.Canımın içinde cansın sen abim.Benim için yaptıklarını buraya sıralasam zaten sayfa yetmez ama sana şunu söyleyeyim abim.. CANIM SANA FEDA OLSUN..Cansın sen..
Her şartta yanındayım arkandayım ne olursa olsun kardeşim hayat hangi yolu bana çizerse çizsin o yolu seninde izinden götürmesini bilir seni yalnız bırakmam Rabb'iminde izniyle... Bu forum tanışmamıza vesile oldu şükür... Devamı inşallah senin konunda gelecek