DreaMagiC kimdir ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
DreaMagiC kimdir ???
Öncelikle merhaba arkadaşlar :) aslında çoğu üye beni tanır bilir :) ama yinede kendimi kısaca özet geçeyim tanımayan bilmeyenler için. Yaş 21 oldu artık Isim Tarık profilde de görüldüğü gibi. Balıkesir Üniversitesinde öğrenciyim 2 yıldır. Daha önümde uzun bir öğrencilik dönemi var. Bu süre içerisinde eski telefonum yüzünden bu foruma girip çıktım ama herhangi bir aktifliğim olmadı. Daha sonra telefon almaya karar verdiğimde geçtiğimiz sene 6 ay boyunca araştırma yaptım ve oldukça bilgi sahibi oldum. Bu forumda kulüp kurup, HTC bölümü ile ilgilenmeye başladım ve burdaki kardeşlerimle abilerimle tanıştım. Gececilerden kulüpten yardım isteyen yardım eden derken buradaki insanların her birinin çok değerli olduğunu anladım. Burdan forum yönetime sesleneyim üyelerinizin her biri altın değerinde "Değerini Bilin" :) Saygılar selamlar...

Bu arada beni nasıl bildiğiniz gördüğünüz duyduğunuz konusunda bilgi almakta isterim eğer hatam varsa belirtmenizi isterim kendimi düzeltmek adına.

Iyi ki varsınız iyi sizleri tanımışım. Topluluğa sarılmak olmadığı için bununla yetiniyorum :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
eşine az rastlanacak değerli dostlarımdan birisidir. bilgisi ve dürüstlüğü ile kaliteli bir kişilk örneği sergilemiştir bana karşı. iyiki varsın Tarık.

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Abimiz :D

• Beğen
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
eve gidince yazıcam, telefonun pili bitiyo :)

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
eşine az rastlanacak değerli dostlarımdan birisidir. bilgisi ve dürüstlüğü ile kaliteli bir kişilk örneği sergilemiştir bana karşı. iyiki varsın Tarık.

Sende iyi ki varsın abim iyi ki seninle tanışma şerefine nail oldum şükür. Bayramını kutlayamadım abim telefonda TL olmayınca özür dilerim Bayramın mübarek olsun.

- - - Eklendi - - -

Kardeşim :sarıl:

- - - Eklendi - - -

eve gidince yazıcam, telefonun pili bitiyo :)

Beklerim :)

Edit : Merakla :)

doctorrr

doctorrr

Üye
abi ben seni ilk franzlist hakan abiyle tartışmanızda tanımıştım o abimiz ibraz atarlıydı evet ama sende baya baya kavga ettin adamla :D herneyse laf aralarına girmiştim yatışmadı tartışmanız geçti gitti...sonra hoşgeldin/hoşgeldim kısmına bi' konu açtın sonra senle tanışmış olduk muhabbetimiz gececilerde devam etti falan...sende çabuk sinirlenirsin ama atarlı giderli hallerin olmadı hiç :D fatihle beraber seninle muhabbetimiz daha da ilerledi :) takdire şayan emeklerin çalışmaların var :alkis bazen çok alıngan oluyorsun abi...olayları gözünde çok büyütüyorsun bazen bu senin zaafın :) şimdi bi' one x alsam kafamı eder one x beni rahat bırakmaz :D ilgili olduğu konulardaki bilgisine güvenirim her zaman :op: o da gerçek bir 'dost' tur...

• Beğen
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Çok yardımsever,karakterli bir abimizdir kendisi :D

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
Bu konuda tıkanırım ben. Kelimelerim yetmez. Hatta diyeyim ki; ilk defa bu konuda anlatacak bir şey bulamadım.
Özetle Kardeşimsin.
Özetle Tarık'sın.
Ben ne anlatabilirim ki Paşam.

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
abi ben seni ilk franzlist hakan abiyle tartışmanızda tanımıştım o abimiz ibraz atarlıydı evet ama sende baya baya kavga ettin adamla :D herneyse laf aralarına girmiştim yatışmadı tartışmanız geçti gitti...sonra hoşgeldin/hoşgeldim kısmına bi' konu açtın sonra senle tanışmış olduk muhabbetimiz gececilerde devam etti falan...sende çabuk sinirlenirsin ama atarlı giderli hallerin olmadı hiç :D fatihle beraber seninle muhabbetimiz daha da ilerledi :) takdire şayan emeklerin çalışmaların var :alkis bazen çok alıngan oluyorsun abi...olayları gözünde çok büyütüyorsun bazen bu senin zaafın :) şimdi bi' one x alsam kafamı eder one x beni rahat bırakmaz :D ilgili olduğu konulardaki bilgisine güvenirim her zaman :op: o da gerçek bir 'dost' tur...

Haklısın kardeşim sen öyle diyorsan öyleyimdir :) saol varol değerli yorumun içinde teşekkür ettim :) (Resmi oldu hafif idare et burası mesaj kutusu değil kardeşim :ehe)

- - - Eklendi - - -

Bu konuda tıkanırım ben. Kelimelerim yetmez. Hatta diyeyim ki; ilk defa bu konuda anlatacak bir şey bulamadım.
Özetle Kardeşimsin.
Özetle Tarık'sın.
Ben ne anlatabilirim ki Paşam.

"..." bu yeter abim bana. Şu forumda örnek aldığım, herşeyimle onun gibi olmak istediğim tek insansın abim. Sen bambaşkasın abim "..."

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve doctorrr
Türe

Türe

Üye
Dicek bişey var mı ki abimiz :sarıl:

• Beğen
jackalmami

jackalmami

Üye
Söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama adamın dibidir kendisi. Sohbeti güzel, cana yakın, 10 numara bir arkadaş, zeki, çalışkan, çevik, ahlaklı ve neşelidir. (Kaptırmışım kendimi :oha:) Zaten herkes biliyor daha fazla söze gerek yok. Bu forumda tanıdığım en değerli insanlar listesinde zirveye oynuyor. (Tek geçerim seni dostum, ayrılda gel :D) Yüz yüze konuşma şerefine de nail olduk, daha ne isterim :sarıl:

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tarık geç tanışıp malesef çok fazla vakit geçiremediğim bir kardeşim :) Cep genelde One x i galaxy s3 e karşı savunurken başladı muhabbetimiz :kıskıs: Foruma emeği geçmiş bölümünü hareketlendirmek için elinden gelenin fazlasını yapmış,biraz foruma kırgın,biraz kızgın ama buradan ayrılamayacak kadar da buraya bağlı bir kardeş bir dost :) Buralarda kal Tarık ;)

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Söyleye söyleye dilimde tüy bitti ama adamın dibidir kendisi. Sohbeti güzel, cana yakın, 10 numara bir arkadaş, zeki, çalışkan, çevik, ahlaklı ve neşelidir. (Kaptırmışım kendimi :oha:) Zaten herkes biliyor daha fazla söze gerek yok. Bu forumda tanıdığım en değerli insanlar listesinde zirveye oynuyor. (Tek geçerim seni dostum, ayrılda gel :D) Yüz yüze konuşma şerefine de nail olduk, daha ne isterim :sarıl:
Zirveye oynuyorum zirvede değilim yani somuru:
Tarık geç tanışıp malesef çok fazla vakit geçiremediğim bir kardeşim :) Cep genelde One x i galaxy s3 e karşı savunurken başladı muhabbetimiz :kıskıs: Foruma emeği geçmiş bölümünü hareketlendirmek için elinden gelenin fazlasını yapmış,biraz foruma kırgın,biraz kızgın ama buradan ayrılamayacak kadar da buraya bağlı bir kardeş bir dost :) Buralarda kal Tarık ;)
Unutmuşum kardeşim nasıl tanıştığımızı ben seni asıl o malum konudan sonra benimle konuştuktan sonra tanıdım forumun elçisi dostum benim :) Sizler buralarda olduğunuz sürece bende buralardayım (Sadece sizler için unutmayın) :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ilk zamandan beri seviyorum. Smile kullanmadığım için yanlış anlaşıldım galiba, şu an sorun yok zannediyorum :sarıl:
Anladığım kadarıyla araştırmayı öğrenmeyi seven, yardım etmekten hoşlanan sabırlı biri.

:)

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
:op:

• Beğen
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Zirveye oynuyorum zirvede değilim yani somuru:

Unutmuşum kardeşim nasıl tanıştığımızı ben seni asıl o malum konudan sonra benimle konuştuktan sonra tanıdım forumun elçisi dostum benim :) Sizler buralarda olduğunuz sürece bende buralardayım (Sadece sizler için unutmayın) :oke:

eyvallah kardeşim :) Geri dönmene sebep olduysam ne mutlu

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
ilk zamandan beri seviyorum. Smile kullanmadığım için yanlış anlaşıldım galiba, şu an sorun yok zannediyorum :sarıl:
Anladığım kadarıyla araştırmayı öğrenmeyi seven, yardım etmekten hoşlanan sabırlı biri.

:)
Sonuna da gülümseme koymuş helal sana Furkan sabırlısın ve benim için smiley kullanmaya zorluyorsun kendini :op:
Abimmm :op:

Çaktırma :sır: Diğerleri üzülmesin diye öyle söyledim :kıskıs:
:blink:

eyvallah kardeşim :) Geri dönmene sebep olduysam ne mutlu
Ne mutlu bize :)

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Onu en iyi ben tanırım her halde :) Hikayemiz ona mesaj atmam ve yardım istemem ile başladı.Başta çekinmiştim yardım isterken mahçup olma konusunda.Bana verdiği cevap karşısında şok oldum.Ben ondan navigasyon ile ilgili yardım istedim ama o her şey konusunda yardım etti.Bunu geçtim inanılmaz bir sabrı vardır abimin nasıl anlatılır ki yaşamak lazım.Sürekli yardımları karşısında mahçup oldum.Ona verebilecek bir şeyimin olmaması beni üzüyordu.O gün abimi tanıdım aslında ve anladım ki ben Tarık abimden kopmam.O beni forumda tanırken ben daha önce tanımıyordum ama ne mutlu ki yüce Rabb'im tanıştırdı bizi.Her gün konuşuyorduk ya her gün bıkmıyorduk onunla sohbet etmek gerçekten süper geliyordu bana.O kadar seviyorum ki seni abim nasıl anlatayım ki sen biliyorsun sevgimi.Onunla 2 gün ayrı kalsam içim içimi yerdi.1 gün mesaj atmasa moralim bozulurdu.Kısaca söylemem gerekirse öz abim olsa samimi söylüyorum ancak bu kadar sevebilirim.Bir insanı görmeden sadece sesini duyarak sevdi isem ve hele ki bu kadar sevdiysem bilin ki şahsım adına çok aşırı değerlidir benim için.Sonuna kadar arkandayım abim.Seni anlatabilecek kelime bulamıyorum artık.Sadece öz abimsin sen benim ve seninle hayatımın her anında birlik içinde olmak isterim.Canımın içinde cansın sen abim.Benim için yaptıklarını buraya sıralasam zaten sayfa yetmez ama sana şunu söyleyeyim abim.. CANIM SANA FEDA OLSUN..Cansın sen..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt