[Dragon Sight] Tweeties v1.60(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

-omer-

-omer-

Üye
1.0 dan sonra 1.2 herhangi bir problem olmadan açılıyor yani kullanıcı girişi istemiyor amaa 1.40 ve 1.60 ta giriş istiyor. Bundan sonra ne diyoruz o zaman ; Tweetian akar :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
evet 1.20 çalıştı 1.60 çalışmadı düzeltilmesi lazım.

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
Aynı sorun bende de var mı diye merak edip yükledim. 808'de herhangi bir problem yaşamadım. Kurmak için eski sürüm falan yüklemedim. Doğrudan v1.60'ı yükledim sorunsuzca Twitter'a bağlandım. Türkiye gündemi olsa çok iyi olacaktı.

-omer-

-omer-

Üye
Aynı sorun bende de var mı diye merak edip yükledim. 808'de herhangi bir problem yaşamadım. Kurmak için eski sürüm falan yüklemedim. Doğrudan v1.60'ı yükledim sorunsuzca Twitter'a bağlandım. Türkiye gündemi olsa çok iyi olacaktı.
o zaman yaparken Refreshi görmezden gelmişler direk FP1 ve FP2 ye göre yapmıslar :megafon:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bildirelim hemen düzeltsinler o zaman

benighted

benighted

Üye
aynen refresh icin sorunlu oldugu anlasilmis oldu paylasim icin @Sensation bilgilendirme icin @şugar_klavyeci tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: şugar_klavyeci
şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye

o zaman yaparken Refreshi görmezden gelmişler direk FP1 ve FP2 ye göre yapmıslar :megafon:

Aynen öyle. Onu diyecektim bende. Uygulama ikinci nesil Belle cihazlar içindir; 603, 700, 701 ve 808.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bildirim attım refresh le uyumsuz FP1 FP2 de sorun yok.düzeltin diye..düzeltirlerse ne ala :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
düzeltsinler bir zahmet herkes FP1 FP2 kullanmıyor :)

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
Konu başlığında ve içeriğinde güncelleme yapılırsa daha iyi olur düşüncesindeyim. :)

[Dragon Sight] Tweeties v1.60(0) Belle FP1/FP2 Signed şeklinde olursa daha anlaşılır olabilir. Symbian^3 yazdığı için tüm Symbian Belle cihazlarda çalışıyor algısı yaratabilir. Konunun ilk mesajında da aşağıdaki şekilde not geçilirse daha sağlıklı olur. :)

Uygulama 603, 700, 701 ve 808'de çalışmaktadır, bunların haricindeki Belle cihazlarda (N8-00, E7-00, C7-00, C6-01, X7-00) çalışmamaktadır.

benighted

benighted

Üye
sirf meraktan magazadaki free versiyon olan 1.50 yi indirdim o calosti ama ne gariptir ki ne 1.40 ne de 1.60 calismadi

-omer-

-omer-

Üye
magazada 1.60 sürümü ve 1.40 sürümü yok öyle bir durum da var!

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye

Mağaza cihazlara göre versiyonları ayırıyor. 808'de mağaza içeriğinde Tweeties v1.60 olarak görünüyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza'da 1.60 sürümü N8 için olması lazım. Çünkü kullanıcılar N8 üzerinden 1.60 için yorum yapmış.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Benim cihaz Fp2 1.20 de atıyor , 1.40ta atıyor , 1.50 atıyor , 1.60 atıyor bune ya :( bi cözüm yokmu sensation kardes ??

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye

Mağaza'da 1.60 sürümü N8 için olması lazım. Çünkü kullanıcılar N8 üzerinden 1.60 için yorum yapmış.

1.60 için sadece 2 yorum yapılmış. Biri C6-01 diğeri N8 kullanıcısı. Fakat ikisi de olumsuz yorum yapmış. Sanırım onlar da aynı sorunu yaşıyor.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Ben simdi tekrar denedim once 1.40 sonra 1.60 ve girdi saolasin sensation

• Beğen
Tepkiler: Sensation
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
abi süpersiniz ya ben 2 haftadır 1.50 sürümünü arıyordum bu 1.60 sürümü :D süpersini teşekkürler ben yükledim sorun hiç yok :D

Üst Alt