[Dragon Sight] Tweeties v1.60(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Dragon Sight] Tweeties v1.60(0) Symbian^3 Signed
Yepyeni bir Twitter uygulaması. iPhone ile rekabet edici bir kullanıcı deneyimini verecek. Basit ve temiz kullanıcı stili, optimize edilmiş klavye (yalnızca İngilizce), güzel grafikler ve çok daha fazlası...

Yenilikler:
- Prompt user when connection fails
- Fix bugs

[video=youtube;Vd2lswSwkJI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vd2lswSwkJI[/video]

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66, m542tf ve -omer-

larten123

larten123

Üye
:tşk:

anillsonmez

Üye
5800'da belle cfw kullanıyorum açar mı ? Bu arada teşekkürler.

-omer-

-omer-

Üye
Versiyon da mı problem var yoksa ben de mi? Kullanıcı bilgilerimi yazdıktan sonra uygulama kendini kapatıyor

- - - Eklendi - - -

Bu arada emeğine sağlık :)

doctorrr

doctorrr

Üye
:tşk:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benighted

benighted

Üye
1.20 yukledim rahatca giris yaptim sonra da bu versiyonu kurdum ayni gravity de oldugu gibi ayri uygulama simgesi cikti yani guncellestirme gibi uzerine kurmadi bunda da giris yaparken yonlendiriliyorsunuz yazisindan sonra uygulamadan atiyor

şugar_klavyeci

şugar_klavyeci

Üye
Tam sürüm mü bu? Birde bunda Türkiye gündemi ayarlanamıyordu. Bu sürümde Türkiye gündemi yapabiliyor muyuz?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1.20 yukledim rahatca giris yaptim sonra da bu versiyonu kurdum ayni gravity de oldugu gibi ayri uygulama simgesi cikti yani guncellestirme gibi uzerine kurmadi bunda da giris yaparken yonlendiriliyorsunuz yazisindan sonra uygulamadan atiyor
1.40 sizde de mi olmuyor? 1.40 olsa 1.60 üzerine kuruluyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benighted

benighted

Üye
1.40 sizde de mi olmuyor? 1.40 olsa 1.60 üzerine kuruluyor.

1.40 i da simdi denedim onda da ayni bu versiyondaki gibi yonlendiriliyorsunuz yazisindan sonra uygulamayi kapatiyor malasef c7 refresh yuklu belki fp1 ve fp2 ler de deneyip sonuclari yazarsa daha iyi fikir elde ederiz diye dusunuyorum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
aynen Bende de çalışmadı.

-omer-

-omer-

Üye
tweeties cidden çok kaliteli bir uygulama ama bu kurulum problemi sorun çıkartıyor şu an v1.0 - 1.2 - 1.4 ve en sonunda 1.6 yı kurmayı deniyorum bakalım nolacak :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
1.20 çalıştı üzerine 1.60 kuruyorum şimdi olacak mı bakalım :)

benighted

benighted

Üye
tweeties cidden çok kaliteli bir uygulama ama bu kurulum problemi sorun çıkartıyor şu an v1.0 - 1.2 - 1.4 ve en sonunda 1.6 yı kurmayı deniyorum bakalım nolacak :D

aynisini denedim olmadi bnde umarim sende basarili olmustur

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi baktım da UID kodları sadece 1.40 ile 1.60'ın aynı. Yani 1.40'ın altındaki sürümden 1.60'a geçiş yapınca ayrı bir uygulama gibi yüklecenek. Yani olmayacak.

Üst Alt