tweetian tabiki..tweeties eksiği çok
İbrahimTR Üye Makale_Helvetia' Alıntı: tweetian tabiki..tweeties eksiği çok Genişletmek için tıkla ... ne şanski Tweetian bende yüklenmiyor. Böyle şansın ...
Makale_Helvetia' Alıntı: tweetian tabiki..tweeties eksiği çok Genişletmek için tıkla ... ne şanski Tweetian bende yüklenmiyor. Böyle şansın ...
İbrahimTR Üye Makale_Helvetia' Alıntı: yüklemede ne gibi bir sorun var? Genişletmek için tıkla ... yükleme hazırlanıyor yazıyor öyle kalıyor. Wifi ilede denedim yine aynı. İptal yapınca da resetliyor
Makale_Helvetia' Alıntı: yüklemede ne gibi bir sorun var? Genişletmek için tıkla ... yükleme hazırlanıyor yazıyor öyle kalıyor. Wifi ilede denedim yine aynı. İptal yapınca da resetliyor
İbrahimTR Üye şimdi ben pazartesi ye kadar nasıl bekliyecem. Yok mu hemen yüklemenin yolu yokmu bi caresi
Makale_Helvetia Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yapmaya çalıştım umarım olmuştur..dene bakalım
Kayahan14 Üye Benim de program arşivimde installerden kurtarılmış şekilde ama internet yok neyse ki hallettin
İbrahimTR Üye Makale_Helvetia' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yapmaya çalıştım umarım olmuştur..dene bakalım Genişletmek için tıkla ... şimdi bu yüklendi ama maalesef simge yok ortalıkta. Görünmüyor
Makale_Helvetia' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız yapmaya çalıştım umarım olmuştur..dene bakalım Genişletmek için tıkla ... şimdi bu yüklendi ama maalesef simge yok ortalıkta. Görünmüyor