Teşekkür :rica:
takkosi Üye dostum çok sağ ol..2016ya kadar kullanabileceğiz.. yalnız güncelleme gönderiyor falan..kabul edip indireyim mi?
dostum çok sağ ol..2016ya kadar kullanabileceğiz.. yalnız güncelleme gönderiyor falan..kabul edip indireyim mi?
mürteza16 Üye Konu Sahibi takkosi' Alıntı: dostum çok sağ ol..2016ya kadar kullanabileceğiz.. yalnız güncelleme gönderiyor falan..kabul edip indireyim mi? Genişletmek için tıkla ... veritabanini güncelleyebilirsin - - - Eklendi - - - ibo426' Alıntı: kabul etmıyor dosya yok dıyor nasıl olacak yardımm Genişletmek için tıkla ... tekrar dene
takkosi' Alıntı: dostum çok sağ ol..2016ya kadar kullanabileceğiz.. yalnız güncelleme gönderiyor falan..kabul edip indireyim mi? Genişletmek için tıkla ... veritabanini güncelleyebilirsin - - - Eklendi - - - ibo426' Alıntı: kabul etmıyor dosya yok dıyor nasıl olacak yardımm Genişletmek için tıkla ... tekrar dene
mürteza16 Üye Konu Sahibi muratena' Alıntı: teşekkürler sorunsuz kullanıyorum Genişletmek için tıkla ...
Samizel Destan Üye Bunu yukleyince mobil interneti kesti nedense.. internete baglanamadim kaldirinca duzeldi.