Dr.Web Anti-virus v8.00.4 FULL APK TURKCE

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
Cok iyi olmus saolasin

qokada

Üye
Sağol kardeşim on Numara bir paylaşım olmuş.

cardanadam

cardanadam

Üye
:teşekkür:

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
saol kardesim kurdum bEgendim emegine saglik

baranbarlas

Üye
Yeni guncelleme geldi fakat girilen lisans hata vermekte yeni surumu indirmeyin lisansi 2016 ya kadar kullanin ara sira lisansi siliyor. Bunun kolayi lisans dosyasini yedeklerden tekrar kopyalayim gule gule kullanin elune saglik bu arada

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Yeni guncelleme geldi fakat girilen lisans hata vermekte yeni surumu indirmeyin lisansi 2016 ya kadar kullanin ara sira lisansi siliyor. Bunun kolayi lisans dosyasini yedeklerden tekrar kopyalayim gule gule kullanin elune saglik bu arada

:rica:

cardanadam

cardanadam

Üye

uygulamanın verdiği güncelleme uyarısından güncellerseniz problem çıkmıyor ama mağazadan güncellerseniz sorun yaratıyor

dj28

Üye
saol...

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Tskler

oqano

oqano

Üye
Xperia Z aldım yeni virüs programı işe yarıyormu ki ? Nasıl bir işlem yapacağız ki telefona virüs girsin ?

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z aldım yeni virüs programı işe yarıyormu ki ? Nasıl bir işlem yapacağız ki telefona virüs girsin ?

Ben androidte virus olduguna inanmiyorum :ehe ama uygulama 75.00$ olduğu için artislik olsun diye yukleyebilirsin

mfactor

Üye
Teşekkür

Üst Alt