Dr.Web Anti-virus v8.00.4 FULL APK TURKCE

Sponsorlu Bağlantılar

volkanik38

volkanik38

Üye
güzel paylaşım :tşk:

necati45

Üye
dosyadan kopyala deyince geçerli dosya yok diyor lütfen yardım

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Paylaşım için teşekkürler

necati45

Üye
gerekli key dosyasını belirttiğiniz yere kopyaladım.hala geçerli dosya yok diyor

drekox

Üye
inen dosyada key diye bir şey de var o ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor acaba

MeRt-KinG

Üye
adamın dibisin kardeşim sen

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler

:rica:

- - - Eklendi - - -

gerekli key dosyasını belirttiğiniz yere kopyaladım.hala geçerli dosya yok diyor

kardeşim şimdi burada anlatacagim gibi yap ilk once zarchiveri google play storeden indir zarchiveri aç downloada gir orada dr.web v8.00.4.rar yaziyor o yaziya tikla arşivi aç yazisina tikla com.drweb klasorunu kopyalayip Android/data klasorunun icine yapistir daha sonra apk'yi kur dr.webi aç bir yazi gelecek kabul et de sonra varolan lisans anahtarini kullan de acilan menude dosyadan kopyala deyince işlem tamamlanmiş olacaktir. :oke:

- - - Eklendi - - -

inen dosyada key diye bir şey de var o ne işe yarıyor nasıl kullanılıyor acaba

key ile ilgilenmene gerek yok o sadece varolan lisans anahtari

- - - Eklendi - - -

adamın dibisin kardeşim sen

• Beğen
Tepkiler: kewell777
Phytion

Phytion

Üye
Kardeşim ellerine saglık.. bravo :)

kemal_gs

Üye
paylasım için tşkler...

punkumit

Üye
geçerli anahtar dosyası yok diyor. Bu sorunu çözdüm arkadaşlar. rar dosyaından çıkan 2 dosya war. biri apk. bu apk dosyasını ilk önce kurun. sonra rardan çıkan key dosyası war onu android/data/files dosyasına yapıştırın. bu sefer sorun ortadan kalkıo ve rahat biçimde kuruyorsunuz.

yalnız bu ücretli olan antivürüs tabanını güncellemek para yermi onu merak ettim doğrusu

murikko

murikko

Üye
Android/data/files nerde?

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Teşekkürler

puantor40

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Eline sağlık

mürteza16

mürteza16

Üye
    Konu Sahibi
geçerli anahtar dosyası yok diyor. Bu sorunu çözdüm arkadaşlar. rar dosyaından çıkan 2 dosya war. biri apk. bu apk dosyasını ilk önce kurun. sonra rardan çıkan key dosyası war onu android/data/files dosyasına yapıştırın. bu sefer sorun ortadan kalkıo ve rahat biçimde kuruyorsunuz.

yalnız bu ücretli olan antivürüs tabanını güncellemek para yermi onu merak ettim doğrusu

kardeşim detayli anlatimin için sağol

antivürüs tabanini güncellemek para yemiyor ben herzaman güncelliyorum :D

- - - Eklendi - - -

Android/data/files nerde?

sd kartin hafizasina gir orada Android diye bir klasor var onun icinde data klasoru var

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Paylaşım için teşekkürler. Eline sağlık

Üst Alt