Download Sayacı Sıfırlama - Önemli!

Sponsorlu Bağlantılar

ensar14

ensar14

Üye
    Konu Sahibi
Download Sayacı Sıfırlama - Önemli!
arkadaşlar custom rom yüklemelerinde veya odinle rom yüklemelerinde download moda alındığı için normalde ''0'' olan sayaç artıyormuş. Bu da garantiyi bozuyor. Fakat android 4.0.x üzeri cihazlarda usb jig ile veya T adlı programla kolayca sıfırlanabiliyor. Benim telefonum android 2.3.6 roma sahip. sayac sıfırlamayı bırakın sayacın kaç olduğuna bile bakamıyorum. bu işi nasıl yapabilirim. İnşallah hem ben hemde diğer arkadaşlar da faydalanabilir. şimdiden teşekkürler

avast

avast

Üye
kardesim telefonu eger download moda alırsan sayavca bakarsın ayrıca uygun kerneli yukle sayacı sıfırla benimde tel 2.3.6 squadzone kernel ile sıfırladım sonra stock rom attım simfdi samsung official and scustombinary no diyo :)

ensar14

ensar14

Üye
    Konu Sahibi
kardesim telefonu eger download moda alırsan sayavca bakarsın ayrıca uygun kerneli yukle sayacı sıfırla benimde tel 2.3.6 squadzone kernel ile sıfırladım sonra stock rom attım simfdi samsung official and scustombinary no diyo :)
kardeşim senin telefon android gingerbread anladığım kadarıyla. bnmde gingerbread ama bn download moda alınca öyle bişi çıkmıyor sadece şu ekran çıkıyor

ensar14

ensar14

Üye
    Konu Sahibi
fikri olan yokmu ? :/

Üst Alt