ilcarnefice
Üye
dota 1 sayesinde ogreneceksin ki iyice pekissinzoru ogren ki kalici olsun
- - - Eklendi - - -
ooo sen de bayagi hamarat ciktin ya
- - - Eklendi - - -
bu arada sen de bayagi masrafli ciktin
dota 1 sayesinde ogreneceksin ki iyice pekissinzoru ogren ki kalici olsun
touchpad ile triple aldıysan yine iyisin
Genel de sövürlar, pek düzgün oynanmıyor ama fakirlik işte napacan
Ama idare ediyoruz bu mausesuz kaç kez triple aldımAma o kadar ötesine geçemiyorum
- - - Eklendi - - -
@execut3man
Pilim öldü ya, takılı da değil zaten elektriğe bağlı yaşıyor laptop'ım
Ya triple almak marifet değil touchpad ile triple almak marifet
Doğru diyorsun
Ya clinkz in skillerini bir türlü beceremiyorum sen kendi skill sıralamanı yazsana bi ben mesela ultiye 6 da vermiyom gerek duymuyom
güzel taktik
Benim hiç öyle bir sıralamam yok ya takılıyorumNoobluk bedava.
Ben başta invis veririm, oyun başı nolur nolmaz birden atlarlarsa tepeme kaçmak içinSonra r q r q gidiyorum Ultiye ver bence. cd doldukca bir naturel yersin exp. ve gold. damageini canını saymıyorum. daha hızlı kasmanı sağlar.
Orchidi bir an evvel çıkmaya bakacaksın. Ondan sonra yapıştırırsın zaten =)
güzel taktikben de sabah witch doctor ile oynadım online olarak,9k , 0d gidiyordum ki sonradan 9,2 oldu ve maç sonu 11,2 bitti biz aldık çok sevdim doctoru
- - - Eklendi - - -
bu arada doctorda ultiye basıp lothar bastıgında ulti bozulmuyo onu kesfettimyavas yavas olacak galiba
Orchid ve daedalus kascan deadalus kasmazsan rahat kesemez hatta olmadı scythe of vyse de gerekebilir
ben de online oynarken denemedim de oyundan sonra aklıma geldi dedim bi test yazıp deneyeyim,gerçekten de olduBen witch doctor u çok severim ama onu bilmiyodum ilk gittiğimde deneyecem
Demek istediğim orkidden sonra devamı gelir zatenorkidi atıp qya basıp gireceksn zaten w açık olacak.
ben de online oynarken denemedim de oyundan sonra aklıma geldi dedim bi test yazıp deneyeyim,gerçekten de olduaganhim de sadece damage artırıyo sanırım.
Size bir şey sorayım o zaman: Balanar aganhm çıkınca invisler görünüyor mu?
Balanar a aganim yapılmıyo diye biliyorum
Lys den sonra deneriz inşben balanarla 1 kere oynadım onda da oyunu batırdım o yüzden pek bilgim yok. Ben str herolarını sevmiyorum zaten agilitylerin çoğunu iyi bilirim birde biraz int herolarından bilirim str herolarından bir tek huskar ve pudge yi iyi oynarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?