Dota(1-2 farketmez :)) oynayanlar buraya

Konu Sahibi
terrorblade ve phoenix de karşınızda ve en son beklediğim herolardan biri bombacı suikastçı goblin: goblin techies

Invoke

Üye
illidan reis hiç güzel olmamış. :/

Konu Sahibi
kim guzel olmamis :S sen nerelerdesin mert yasiyon mu

Invoke

Üye
terrorblade iyi olmamış ama idare eder.

Yaşıyoz, şükür.

Daha terror ü oynamadım bende pho yu biraz oynadım pho konuşsaydı iyi olurdu

Invoke

Üye
Phoenix'in tipi güzel olmuş ama illidan reis olmamış. Dota oynayan adama iyi geliyor ama Warcraft bilen adam İllidan reisi arıyor.

RaplexTR

Üye
elimizdeki itemleri nasıl satcaz veya takas edcez ? bide Maxicep diye takım kursak iyi olur

hardal00

Üye
Kinetic gemli fireborn odachi satilir gemler

1)kinetic gem
2) kill (780)
3) blade dance gemi (kritikleri sayiyor)
4) omnislash gem (ulti sicrayisi sayiyor) teklif burdan at

Konu Sahibi
tolgaa benim bilgisayar gitti ya la yaptirmak icin cok ugrastim kimse yapamadi ama kasayi ozellikle acmayin dedim ,sonra garantiye yolladim anakarti ve harddiski degistirmisler sagolsunlar gozunu sevdigim Asus ya bundan sonra pc alirsam asus alacam laptopun bozulmasi benden kaynakliydi halbuki

SheFy

Üye
Off nasıl da özledim dotayı. 5 aydır girmiyorum. Allah ın izniyle şu mimarlığı kazanayım. Hüseyin abimle her gece dota

Konu Sahibi
insaallah Haluk ben bile en son 18 martta girdim yine de cok ozledim bilgisayar garantiden bi gelsin de acisini cikartalim
elimizdeki itemleri nasıl satcaz veya takas edcez ? bide Maxicep diye takım kursak iyi olur
dota-trade.com diye bir site var.oraya steam ile bag kurarak giris yapiyosun,daha sonra takas yapabilirsin

hardal00

Üye
Tertemiz odachi satilir gemleri
Kinetic gem
Kill gem 870 kill var
Blade dance gem (kritikleri sayiyor)
Omnislash gem (ulti sicrayislarini sayiyor)

Konu Sahibi
jugger pek oynamiyorum onlineda.aslinda cok zevkli bi hero

SheFy

Üye
Hüseyin hoşgeldin hediyesi vr mı bana

hardal00

Üye
Dragon clawde var lazimsa kardesim. Ben buralardayim