Öneri Dosyalar (Beta) Bölümüne Herkes Dosya Ekleyebilsin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bLnmz

bLnmz

Üye
bence kullanışsiz olur
adam gelir dosyayı indirip gider

ama bi dosyanin konusu olunca yorum yapilabiliyor sorunlar felan konusulabiliyor bence forumda olmasi gerekende bu

belki Site ye ayrica eklenebilir
Zaten olay, forumdan ayrı olarak çalışacak. Sadece forumdan içeriği çekecek.
Üye olmayan kişi indirmeye çalıştığında da Google Play gibi E-posta + Şifre isteyecek. Yani her türlü kayıt olmak zorunda olacak ama şu artımız olacak. Kendi marketimize sahip olacağız.
Eğer bir uygulamanın birden fazla sürümü olursa da misalen 1000 gösterim üzerinde ki dosya markette yerini alacak. Ondan sonra 1000'e ulaşanlar markete girmeyecek. Ya da olumlu/olumsuz oy puanı ile değerlendirilip markete gelecek.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve UpOneTR

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Zaten olay, forumdan ayrı olarak çalışacak. Sadece forumdan içeriği çekecek.
Üye olmayan kişi indirmeye çalıştığında da Google Play gibi E-posta + Şifre isteyecek. Yani her türlü kayıt olmak zorunda olacak ama şu artımız olacak. Kendi marketimize sahip olacağız.
Eğer bir uygulamanın birden fazla sürümü olursa da misalen 1000 gösterim üzerinde ki dosya markette yerini alacak. Ondan sonra 1000'e ulaşanlar markete girmeyecek. Ya da olumlu/olumsuz oy puanı ile değerlendirilip markete gelecek.
Güzel fikir. :good:

• Beğen
Tepkiler: bLnmz

ErenMSC

Üye
Onun yerine upload bölümü açılsa çok iyi olur. Tabi başka bir sunucu aracılığı ile. Üyeler resim veya dosyaları upload eder. @Ozan

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Olursa Çok Güzel Olur Bence Birazcık Yenilik Lazım Maxicep'e

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
Zamaninda @Dede ve benim ve aklima gelmeyen sayili uyenin yaptigi bi olay vardi Konu Güncelliği
Bi sure sonra bu olay bitti yeni versiyon ciktigi zaman yeni konu acilmaya basladi ki bu konu fazlaligi ve konu kaybolma riskini artirdi
Simdi bu Beta ile amaclanan
1) eski surumlerin yok edilip surekli yeni konularin eklenmesi mi yoksa
2) on plana cikan her konunun (uygulama vb) Beta da yer edinmesi mi
Benim onerim eger 1) se bu forumda kati kurallar uygulanmadan zor isler ama 2) ise bizim forumun isleyisine yakin olacagindan uyeler tarafindan benimsenir
Bi de ek önerim olacak millet simdi mobil cihazlardan giriyor ve cok fazla yonlendirilmeyi sevmiyor yani konuya giriyim indir diyince insin beni şu sayfaya sonra baska bi yere yonlendirmesin istiyor bu konuyada dikkat cekmek istedim iyi forumlar;)

bLnmz

bLnmz

Üye
Zamaninda @Dede ve benim ve aklima gelmeyen sayili uyenin yaptigi bi olay vardi Konu Güncelliği
Bi sure sonra bu olay bitti yeni versiyon ciktigi zaman yeni konu acilmaya basladi ki bu konu fazlaligi ve konu kaybolma riskini artirdi
Simdi bu Beta ile amaclanan
1) eski surumlerin yok edilip surekli yeni konularin eklenmesi mi yoksa
2) on plana cikan her konunun (uygulama vb) Beta da yer edinmesi mi
Benim onerim eger 1) se bu forumda kati kurallar uygulanmadan zor isler ama 2) ise bizim forumun isleyisine yakin olacagindan uyeler tarafindan benimsenir
Bi de ek önerim olacak millet simdi mobil cihazlardan giriyor ve cok fazla yonlendirilmeyi sevmiyor yani konuya giriyim indir diyince insin beni şu sayfaya sonra baska bi yere yonlendirmesin istiyor bu konuyada dikkat cekmek istedim iyi forumlar;)
Dosyalar bölümü yukarıda yazdığım şekilde düzenlenir ise, Blackmart tarzı bir market uygulaması ile herkesin cebine girebiliriz. Bunu üyeler kullanabilir hale getirilirse de muhteşem olur.

Onun yerine upload bölümü açılsa çok iyi olur. Tabi başka bir sunucu aracılığı ile. Üyeler resim veya dosyaları upload eder. @Ozan
Upload bölümü harici bir sunucu üzerinden yapılabilir ancak bununda Maxicep'e zararı olur. Misal ben x adlı sitenin sahibiyim. Harici sunucu üzerinde olduğu için aynı konu farklı sitelerdede açılabilir ve bu bizi haklı kılmaz. Bence kendi sunucusu üzerinde, harici bir alan oluşturularak sitemim söylediğim şekilde geliştirilmesi gerçekten güzel olur.

• Beğen
Sin007

Sin007

Üye
Kimileri. Konunun ne oldugunu. Bilmeden. Acmaya calisir. Bende bilinncli. Uyelere verilmeli

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Sin007
NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Kimileri. Konunun ne oldugunu. Bilmeden. Acmaya calisir. Bende bilinncli. Uyelere verilmeli
konu baya eski bir konu ve siz hortlatmışsınız. ve şuanda dosyalar bölümü kapalı ve bu arada oraya konu açarken bir yönetici o konuya bakacak uygun görürse paylaşacak diye yazdım yani direk paylaşılmayacak. :oke:
Adi yaninda yeni uye
rütbeye değil kayıt tarihine baktığımızda öle demiyor ama 18 kasım 2009 tarihinde kayıt olmuşsunuz. yani yeni denemez.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Dosyalar bölümünü şimdilik kullanmamaya karar verdik arkadaşlar.
:locked:

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve .NeXuS.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt