Sitenin Dosyalar (Beta) Bölümüne Bence Herkes Ekleyebilsin Tabi Yöneticiler Onaylama İzni Olup Bence.
Bunu Düşünmedim İşteBöyle birşeyin olması forum depolama sunucusunun çok yük almasına neden alır yani herkes yüklerse ayrıca birsürü kullanıcı yüklerse test edilmesi imkansız virüslü dosya yükleyen bile olur.ama karar @Ozan daha iyi bilir ..
Haklısınız.Bunu Düşünmedim İşteHaklısınız.

Yalnız Başta Dediğimi Galiba DuymadınızBöyle birşeyin olması forum depolama sunucusunun çok yük almasına neden alır yani herkes yüklerse ayrıca birsürü kullanıcı yüklerse test edilmesi imkansız virüslü dosya yükleyen bile olur.ama karar @Ozan daha iyi bilir ..
Yöneticiler Kontrol Edicek Sonra Onaylarlarsa Paylaşılacak 
BENCE forumda konu olarak acilmasi daha iyi en azindan googlede ararsan ilk maxicep cikar :-)Bu bölümün yapısının kalıp kalmaması konusunda endişelerim var, forumdaki işleyiş daha çok benimsenmiş gibi açıkcası bir süredir o yüzden izliyoruz yöneticiler bile tam randımanlı konu açmıyor sadece deneme amaçlı açmaya baslamıstık zaten o yüzden tüm kategoriler yok.
KatılıyorumDosya (Beta) ekleme özelliği bence üyelere verilmemeli. Verilirsede bazı üyelere verilmeli. Çünkü her üyede olsa site kim bilir ne hâle gelir. Çok konu açan üyelere verilebilir bence.![]()

bence kaldırın gitsin![]()

Dosya (Beta) ekleme özelliği bence üyelere verilmemeli. Verilirsede bazı üyelere verilmeli. Çünkü her üyede olsa site kim bilir ne hâle gelir. Çok konu açan üyelere verilebilir bence.![]()
Dosyalar (Beta) olayını hep savundum. Ancak alışkanlıkları değiştirmek biraz zordur. Şöyle bir düşündüğünüzde, Dosyalar (Beta) avantajlarının daha çok olduğunun farkına varacaksınızdır. Bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak.
Aslında dosyalar (beta) ile bütün moderatorler değilde bazı moderatorler ilgilense bu sistem güzel olur. Tabi ki bu moderatorler sadece dosyalar (beta) ile ilgilenecek.
Aynen.
Diğer türlü forum şişiyor, bir kere aradığını bulmak daha kolay olur Dosyalar (Beta) ile. Diğer türlü aynı konudan bir kaç tane oluyor forumda. Her sürümde yeni konu açılıyor vs.
Bence güzel bir şey tabi daha tam oturmuş değil ama güzel olacağını düşünüyorum. Ayrıca herkese verilirse bu yetki pek iyi olmaz. Yöneticiler orada oluşan çöplüğü mü temizlemekle uğraşsın, forumdaki düzenle mi yoksa yeni konular açmakla vs mi ? Herkese verilirse orayı zor düzenlersiniz.

bence kullanışsiz olurBu bölümün yapısının kalıp kalmaması konusunda endişelerim var, forumdaki işleyiş daha çok benimsenmiş gibi açıkcası bir süredir o yüzden izliyoruz yöneticiler bile tam randımanlı konu açmıyor sadece deneme amaçlı açmaya baslamıstık zaten o yüzden tüm kategoriler yok.