Bay H
Üye
ios7 tarzı yukarı veya aşağıya iterek kapatılacaktırUygulamlar GDR3 prewieew gibideki gibi olmayacakmı X işareti ile uygulamaları yukarı çekerek mi nasıl yani kpatacağız?
ios7 tarzı yukarı veya aşağıya iterek kapatılacaktırUygulamlar GDR3 prewieew gibideki gibi olmayacakmı X işareti ile uygulamaları yukarı çekerek mi nasıl yani kpatacağız?
Uygulamlar GDR3 prewieew gibideki gibi olmayacakmı X işareti ile uygulamaları yukarı çekerek mi nasıl yani kpatacağız?
ama htc ler final surumu aldı bu gdr3 de gelemez.+Kesin olarak nasıl olacağını bilmiyorum. Ama adından da anlaşılacağı üzere GDR3 Developer Preview yani geliştirici on izlemesi henüz final sürüm değildi. Zaten daha önceleri sızan bilgilerde gdr3'te test edilen ve Demo videoları sızan özellikler bunlar.
verilmek istenirse sorun olmaz. Biz de gdr3 Developer Preview yüklerken 3 tane farklı sürümü peş peşe yukledik.ama htc ler final surumu aldı bu gdr3 de gelemez.+
Hocam fotoğraf gözükmüyor ama başka bir yere upload edebilir misiniz acaba?Her zamanki gibi yeni bilgiler gelmeye devam ediyor bu özelliklerin hepsini 2014 2. çeyreğinde 8.1 ile göreceğimiz söyleniyor.
tam ben yazıcaktım hızlısın herşey 8,1e kaldı desene baya bir şey değişecekHer zamanki gibi yeni bilgiler gelmeye devam ediyor bu özelliklerin hepsini 2014 2. çeyreğinde 8.1 ile göreceğimiz söyleniyor.
telefon üzerinden upload ettiğim için fotoğrafları en hızlı imgur a yükleniyor siteyi değil fakat tekrar upload ettim resmi umarım şimdi görünüyordur.Hocam fotoğraf gözükmüyor ama başka bir yere upload edebilir misiniz acaba?
Şu an görünüyor teşekkür ederimtelefon üzerinden upload ettiğim için fotoğrafları en hızlı imgur a yükleniyor siteyi değil fakat tekrar upload ettim resmi umarım şimdi görünüyordur.

nisan ve haziranı kapsayan dönemde çıkması bekleniyor ki buna Nokia nın eklemesi vs olursa mayıs sonu haziran başı olabilir.8.1 in ilkbahar ortasına hatta yaz başlarına sarkması ihtimali korkutuyor beni.
Uygulamlar GDR3 prewieew gibideki gibi olmayacakmı X işareti ile uygulamaları yukarı çekerek mi nasıl yani kpatacağız?