Bay H
Üye
-
Konu Sahibi
-
data sense lumia cihazlara gdr2 ile htc cihazlara ise gdr3 ile geldi bildiğim kadarıyla durum böyle iken ve hala Nokia cihazlara gdr3 resmi olarak verilmediğine göre çıkış tarihi de ocak ayını gösterirken nerden biliyoruz bunun üzerinde çalışmadıklarını.gdr3 ile nasıl yayınlanabilir htc 8x ve diğer htc cihazlar guncellemeyi aldı saten 8.1 e kaldı gibi dosya yoneticisi.
black nokianın guncellemesi dosya yoneticisini nokia vermiyor microsoft veriyor onun için mutlaka gdr serisi şartBlack ile verilebir
İkisi beraber verilmiyormu?black nokianın guncellemesi dosya yoneticisini nokia vermiyor microsoft veriyor onun için mutlaka gdr serisi şart
İkisi beraber verilmiyormu?
Belkide sadece Lumialara özeldirTmm nokiaya veriliyordu ya htc
konuyu portaldaki yazımda daha ayrıntılı bir şekilde açıklamaya çalıştım. Sadece dosya yöneticisi değil acil olarak beklediğimiz bir kaç ek özellik için de mail geldi bana.
Windows Phone 8 Dosya yöneticisine kavuşuyor
konuyu portaldaki yazımda daha ayrıntılı bir şekilde açıklamaya çalıştım. Sadece dosya yöneticisi değil acil olarak beklediğimiz bir kaç ek özellik için de mail geldi bana.
Windows Phone 8 Dosya yöneticisine kavuşuyor
bu arada mailler gelmeye devam ediyor. Uygulamaları x ile değil swipe(kaydırarak) kapatma konusu da tamamlandı denilerek kapatılmış.
Uygulamlar GDR3 prewieew gibideki gibi olmayacakmı X işareti ile uygulamaları yukarı çekerek mi nasıl yani kpatacağız?bu arada mailler gelmeye devam ediyor. Uygulamaları x ile değil swipe(kaydırarak) kapatma konusu da tamamlandı denilerek kapatılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?