"Dosya Ekleme Yetkisi" İsteyen Üyeler Buraya Yazın

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ayın üyesinde zaten dosya ekleme yetkisi var ancak ayın üyeliginden sonra da yetkin devam edecek, detayları pm atıyorum ..

worldcild

Üye
üstad cok tsk ederım onuda soracktım sana ayın üyesınde varmı die unutmusum..ayın üyeliğinden sonrakı dewam ve pm dekı bilgiler için tskler

edge_mexsijo

edge_mexsijo

Üye
Merhaba ArkadasLar BEnde YEnı Bı Uyeyım Gercekten Gusel Bı Forum Olmus Tessekkurler.Yanlız Sızın Istedıgınız Kapasıteye geldıgım zman Nasıl Bı Vıdeo Felan Ekleyecem Bılmıyorum.Yardımcı Olsanız Sevınırım.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Şimdilik normal paylasımını yapabilirsin ..
Dosyalar

Resimler

adreslerine upload olarak linklerini verebiliyosunuz forumda, bir süre sonra siteye yararlı dosyalar ekleniyorsa, kalıcı olması amacıyla siteye ekleme yetkisi verecegiz..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Paylasimlarin Kaliciligi Adina Bu Baslik Eskiden Acilmis Olsaydi Keske Demeden Edemiyorsun !..

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Evet keşke bende maddi imkanlarımız ve reklamlarımız düzenli olsaydı da zamanında kendi sunucumuz olsaydı, tüm üyelere dosya ekleme yetkisi verebilseydik demeden edemem o durumda. ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar elimde bayağı bir arşiv var ama rapidshare cok uğraş verdiriyor...
Lütfen eklenti talebi istiyorum..sizde göreceksiniz eklentilerimii..Eğer eklemiyorsam saten alırsınız yetkiyi ...saygıLar

cnrokt

cnrokt

Üye
Lütfen eklenti talebi istiyorum..sizde göreceksiniz eklentilerimii..Eğer eklemiyorsam saten alırsınız yetkiyi ...saygıLar

kendisini uzun süredir farklı forumlardan tanıyorum. zaten ben buraya davet ettim :D

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hosgeldiniz ummarım herşey söylediginiz gibi gider.

Bir süre sonra faydalı olacaginiza inandıgımız takdirde zaten size söylemeden biz yetki vermeye hazırız bu konuda emin olun arkadaslar :oke: Ama her yeni üyeye de yetki verirsek bizim için çok da iyi olmaz, yararı dısında zararları da olabilir, sadece biraz süre geçmesi gerektigini anlayısla karsılayacaginizi düşünüyorum

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Pekala saygı duyarım Sayın Negative..Wav mp3 Bölümünde katkılarıma dikkat edilmesini rica ediyorum..saygıLar

gokhaan

Üye
:( ben yeni konu açmak istiyorum ama benim açacağım konunun içine koyacağım dosya rapidshare de falan değil kendi bilgisayarımın içinde bir türlü açacağım konunun içine bilgisayarımdaki dosyayı atamıyorum lütfen yardım edinn!... ( ayrıca sitede de yeniyim )

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Önce
' a upload etmelisiniz, sonra sitenin size verdigi linki forumda copy paste yaparak paylasabilirsiniz zaten

' da iyi bir alternatif.

fatal19ty

fatal19ty

Üye
saygılar sağol daha sonra dosya paylaşıma başlıyacağım inşallah

maxiburak

maxiburak

Üye
bana bu yetkiyi werebilirmisiniz ?

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Önümüzdeki ay yapabiliriz ama dosyalar forumlarında yararlı paylasım yapabilecek kisilere veriyoruz bunu tekrar hatırlatayım, yoksa hiçbir ayrıcalıgı yok bu üyelerin.

maxiburak

maxiburak

Üye
tmm anladım bundan sonra daha ço k paylasım yaparım

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yetkiyi uygun gören Negative Tşkr ederim...Üye renginde değişme olmuyor mu...Dosya editörü filan..Onlar neye göre veriliyor.saygıLar

cnrokt

cnrokt

Üye
Yetkiyi uygun gören Negative Tşkr ederim...Üye renginde değişme olmuyor mu...Dosya editörü filan..Onlar neye göre veriliyor.saygıLar

Burda sadece siteye ekleme yapabilmeniz için yetki veriliyor..

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Konu Başlığı:

"Dosya Ekleme Yetkisi" İsteyen Üyeler Buraya Yazın

maxiburak

maxiburak

Üye
kardeş senden istemiştim de daha önce ama walla rapidden çoq uzun sürüyor elimde güzel dosyalar war olmazsa geri alabilirsiniz

Üst Alt