Doritos Dakka Başı 49 TL Kampanyası Problem

Sponsorlu Bağlantılar

PEKOK

Üye
kardeş aktif ileti ile gönderiyorlar (özel kurye) orayı ara sor eve geliop bulamamış olabilirler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar kart geliyor aktif ileti ile (özel kurye) bulunduğunuz ildeki aktif ileti ve dağıtım yerini bulun orasan sorun şifre sorunu olan kartın son 4 hanesi yerine 6 hanesini yazıp göndersin

ALİBARIŞ

ALİBARIŞ

Üye
ARKADAŞLAR BANA KARTIDA GELDİ AMA ŞİFRE VERMİYOLAR YALAN BUN LAR SAHTEKARLIK HEP GARANTİYİ ARADIM ŞİFRE SON 4 HANE Yİ YOLLA ALDEDİ KREDİ YÜKLÜ BONUSUN OLMADI ARADIM TEKRAR BUSEFER SON 6 HANESİ YOLLADEDİLER AMA YİNE YOK ÇILDIRDIM YİNE ARADIM BİZİM SORUNUMUZ DEYİL DEDİLER HEP SAHTEKARLIK NAPALIM HAYATIMIZA GİRDİLER BUNLAR BEN PROTOSTO EDİYORU DORTOSU VE GARANTİYİ :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Ya arkadaş sen sen firmadan mı sitemize katılı yon beli yenisin cevap veriyon busorun devam ediyor eyer busorun devamediyor eyer devam ederse tüketici haklarına gidecem

nooyan

nooyan

Üye
arkadaslar aynı sorunu bende yasadım ilk önce 4 haneli noyu yolladım olmadı sonra 6haneli olarak yolladım yine olmadı sonra sikayetimvar.com a üye olup ordan sikayetimi frilotay firmasına yolladım 1 hafta sonra aradılar sorunun garanti bankasından kaynaklandıgını sölediler 6 kartın son 6 hanesini kampanyaya katıldıgım nodan yollamamı söledi aynen yaptım dakkasında oldu sizede tavsiye ederim
sikayeti bastırınca sorunu anında cözüyolar

akilto

Üye
evet sonunda kartım geldi ve şifremi aldım bu gün. çok geç oldu ama ne yapalım. çok ihtiyacım vardı tam zamanında geldi:)) keşke bukadar insanları üzmeden bu işleri yapabilseydi fritolay. bidahaki sefere umarım böyle olmaz.. tşklr

Üst Alt