Doritos Dakka Başı 49 TL Kampanyası Problem

Sponsorlu Bağlantılar

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
Doritos Dakka Başı 49 TL Kampanyası Problem
Arkadaşlar kampanyadan 49 tl yüklü bonus hediye kart kazandım. Pazar gecesi saat 11 gibi kazandım.. Kart ne zaman bana ulaşır acaba

• Beğen
Tepkiler: meboli

topraksergen

Üye
Kazananlara şifre tuşlaması sonrasında kazanıp-kazanmadığı sesli anons ile anında bildirilir. Kazananlara ayrıca Frito Lay Gıda San ve Tic.A.Ş. den kısa mesaj ile bilgilendirme gönderilir. Kazananlar 49 TL yüklü Bonus Hediye Kart teslimatı için gerekli olan bilgileri kısa mesaj olarak bildirir. Kazananlar AD SOYAD ADRES bilgilerini aralarında boşluk bırakarak 7516 kısa mesaj numarasına gönderir. Gönderilen kısa mesajlar operatörlerin kendi tarifesi üzerinden 1 kısa mesaj / 2 kontör olarak ücretlendirilir. Kısa mesaj ile bilgilerini gönderen kazananlar kısa mesajda Türkçe karakter kullanmamalıdır.

Umarım yardımı olur

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
onları zaten biliyorum...
ben kartın ortalama ne kadar zamanda ulaşacağını soruyorum

nihatgunes

nihatgunes

Üye
ewt bende kazandım üç gün oldu daha gelmedi

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
yarın arayıcam fritolay'i

içimden bir ses bu kart gelmiycek diyor

ejder53

ejder53

Üye
hakkınızı savunun suskun kalmayın

ysr86

ysr86

Üye
Öyle 2-3 güne gelmez boşuna sağı solu aramayın. Zaten 3 hafta içinde kartınız gönderilecektir diyor gelen bir mesajda. Ama 3 haftaya da gelmeme ihtimali yüksek bu işler biraz geç yürür ;)

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada bunun turkcell ile alakası nedir acaba?

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell gsm operatorümle katıldım yarışmaya nereye açsaydım ?

meboli

meboli

Üye
Bende katıldım bu yarışmaya 2 hattımla ikisiylede kazandım...Bakalım ne zaman gelecek....:):)

sharap

Üye
teşk

nihatgunes

nihatgunes

Üye
2 haftayı geçti hala gelmedi :S

hkcakir

Üye
ya bu kampanydan kazanıpta henüz eline kaart ulaşan yokmu acaba

seaneren

Üye
bana da gelmedi 3 hafta mı ne oldu yaaa

xgokhanx

Üye
arkadaşlar doritos benimde 49 yt kartımı göndermedi..2,5 hafta oluyor...bu kadar büyük bi kuruluş üstüne yatıcak değil ama insan gelmeyincede canı sıkılıyor ister istemez..

spoiled_boy

Üye
Selam millet, bende 04.11.2009 tarihinde "tebrikler vs vs..." mesajını aldım. Kart henüz gelmedi. 20 gün oldu. Ne ayak? Fr Lay'ı şikayet edek :D

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
merhaba arkadaşlar benim de tam bu gün 23 gün oldu. Telefondaki bayan 5 hafta dedi. yaklaşık 10-15 gün kaldı sanırım kartın gelmesine (!).

Bu arada bir arkadaş da kartın görüntüsünü paylaşmış bende sizlerle paylaşayım dedim :)

Kartımız bu :

hsn6262

hsn6262

Üye
benimde 3 hafta oldu anadınmı ama hala gelmedi neyse gelir herhalde

ademoz05

ademoz05

Üye
    Konu Sahibi
Kart nihaet geldi arkadaşlar. Tam 38 gün oldu :). Meraklılar için kartın zarf görüntüsü aşağıda isteyenler için kartın bi kaç resmini de atabilirm

huzuristan

Üye
bEnimde bugün geldi arkadaşlar. Rahat olun geliyor kart =)

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
beyler ben en az 15 20 defa katıldım...ama bi türlü olmadı taktiği var mı...yada 5 10 tane biriktirip peşpeşe mi yollsama..bi türlü olmuyor konyotrumde gidiyor :D bişiler tutsa gam yimicem :p

Takipçi Satın Al

Üst Alt