Doritos Dakka Başı 49 TL Kampanyası Problem

Sponsorlu Bağlantılar

MusiqStyle

MusiqStyle

Üye
beyler ben en az 15 20 defa katıldım...ama bi türlü olmadı taktiği var mı...yada 5 10 tane biriktirip peşpeşe mi yollsama..bi türlü olmuyor konyotrumde gidiyor :D bişiler tutsa gam yimicem :p

aynen ama kampnayanın sona erdi sanırım :)

PASAOGLU1

PASAOGLU1

Üye
artık bitti diye biliyorum

emektarınız

emektarınız

Üye
hemm

kadirgursoy

kadirgursoy

Üye
ben kazanalı 1 ay oldu arkadaşlar 12.10.2009'da bana kazandığımı söyleyen mesaj geldi eksiksiz türkçe karakter kullanmadan söylediklerini yaptım ama sonra garanti bankasını aradığımda biz size kartınız gönderdik evde kimse olmadığı için kartınızı iptal ettik dedi sonra kurye şirketlerini aradım bu seferde bana bankadan her hangi bir kart gönderimi olmadığı söylendi ben şimdi ne yapmalıyım yaaa?????

kyusuf

Üye
gelmiyo 48 gün gecti allah belasını versin frotolayın

feyruz

Üye
bence daha çok beklesinz bende kazndm ama kaç y oldu hala gelmedi eline ulaşn varmıki??

fbmaniac91

Üye
ben 2 şifre denedim 2 si de tuttu.baya bir zaman sonra kartlar geldi .12.12.2009 tarihinden sonrada smsle şifrelerini alabildim.ama nerelerde kullanıcam bilmiyorum :) rezalet çıkmasın kasaya gidince :)

aykut-194

Üye
benimde 1 7 hafta oldu yok bunlar artık milleti nası kazıklıyacaklarını bulmuş

Emperian

Emperian

Üye
ben canlı olarak oley 49 lira kazandım dediğine şahit olmadım.
Ama nette görmedim mi gördüm, onlarda ne derece dogru söylerler bilinmez.
Böyle oyunlara gelmeyin.
Zaten emeksiz paradan hayır gelmez

durul

Üye
Ben kazandım bir kere ve 2 ay sonra kartımı kurye getirdi kartı aktif etmek için bankaya mesaj gönderdim şifreside geldi hemen.ertesi gün harcadım hiçbir sorun çıkmadı yani.Mutlaka gelir bekleyin bence.Hiçbir oyun yada sahtekarlık olduğunu düşünmüyorum.

coqcoqoprens

Üye
Arkadaslar bende ilk zamanlar sizin gibi sahtekarlık oldugunu düsünüyodum ama gec de olsa elime ulastı merak etmeyin gec de olsa gelir.garanti kredi kartı gecerli olan heryerde gecıyo supermarketler vs..yalnız kurye kimlik olmadan vermiyomus siz evde olmasanız bile evde olan birine kimliginizi bırakın geldiklerinde kimligi gösterip kartı alırlar.Saygılar..

xgokhanx

Üye
arkadaşlar ben kampanyadan 6kasımda hediye kazandım..kartımda nihayet 22 ocak cuma günü elime geçti..bu seferde çok ilginç bir problemle karşılaştım...elime gelen kartın şifresini garantiden alamıyordum...bi hayli sinir bozucu bir durumdu 2,5aylık bir bekleme sonunda böyle bir durumun olması...daha sonradan fritoyla görüştüm ve 22ocak tan itibaren sms ile şifre taleplerini son 4 rakam yerine karttaki son 6 rakamı yazarak yapmak gerekiyoruş..bu değişikliği herkese önemle bildiriyorum.zira eve gelen kağıtlarda halen son 4 rakam yazılması isteniyor ve şifre gelmiyor.PŞİFRE 123456 999 SİSTEMİ İLE 3340 a msj atmak gerekiyor...fritolay a teşekkürlerimi iletiyor ve elden gelen öğün olmaz,gelsede vaktinde gelmez sözüyle atalarımızın kulaklarını çınlatıyorum:))

ebrarcik

ebrarcik

Üye
ben hala bekliyorum snir bastı beklemekten

ferat_ferat

Üye
Arkadaşlar bende kazandım kart geldi ama şifreyi vermiyorlar hepsi dolandırıcılar inanmayın lanet gelsin o 49 tl ye

etxra

Üye
arkadaşlar banada geldi ben harcadım hiç bir sorun olmadı ama arkadaşım ayarladı herşeyi :)

ebrarcik

ebrarcik

Üye
aylardır bekledigim kartım bugün geldi arkadaşlar

ebrarcik

ebrarcik

Üye
Hemde ne kadar süre geç geldi ekim de kazanmıştım bugün şubat 1 düşün artık

escape78

Üye
arkadaşlar gecen kurban bayramında katılm kampanyay ama hala bı icraat yok sanırım uyutuluyoruz :yuru

Üst Alt