Dördün Biri Oyunu Hileli, Sahte

Sponsorlu Bağlantılar

MrMemoGh

Üye
S.a Arkadaşlar Kullandınız Yöntemler Var Mı Anlatırmısınız ? Ben 15 Geçemiyorum Rekor 15 Biraz Anlatırmısınız ?
 


necoti81

Üye
Bu acun efendi çok , bir kez daha kanıtladı bunu! :off:
 

mula2001

Üye
Arkadaşlar oyunun yeni versiyonuda hacker lar tarafından kırılmış durumda. Video youtube da yayınlandı.. izleyin görün..

 

mula2001

Üye
evt coca cola video yu hızlı bir şekilde kaldırttı. :)

:Video güncellendi:
 
Ptinkerbell

Ptinkerbell

Üye
ya öff ben anlamadım şimdi nasıl yapılyıor bu :aha:
 

enes267

Üye
bizde üyelerimize çeşitli hediyeler, cepliraları veriyoruz. Ama acunun sitesi bir tişört, şapka veriyor binlerce kişi onu almaya uğraşıyor. Sanırım tvnin gücü burda ortaya çıkıyor. Reklam çok önemli. Siteyi tvye çıkarmam gerek :D
Ben kazandımda ne oldu 2 kere aras korgo bi getirmedi yalan
 

mula2001

Üye
beyler video yu heryerde yayınlayın ki oyunu iptal etsinler..

Sürekli [email protected] a mail atın.. oyunun şaibeli olduguna dair..
 

kalemdar21

Üye
3 Gün Önce T-Shirtim geldi Böyle sağ üstünde huwell yazıyor solda 9 yazıyor sol altta acunn.com yazıyor omuz başlarındada > şu hız işaretlerinden var güzel bişi Oyun çıktıktan 2-3 hafta sonra bi gece yarısı 27 yaparak almıştım geçenlerdede kargo gelince şaşırmıştım nese darısı başınıza.
 

aetherius

Üye
Sayfada refresh yapılmadan oynanma sayısı 5.624.644 iken refresh yapınca 5.655.137 olduğu görülüyor. 5-10 sn içinde doğa üstü bir rakam. 30.000 fark oluşuyor. Normalde oynarken refresh yapın, 50'şer ya da 100'er artış göreceksiniz. Bir de oyunu sıkı oynayanlar bilirler, refresh yapınca hemen siteye geçmiyor sonuçlar, belli bir cache süresi var. Video'da mericekenoglu nickli arkadaş ile 8 karakter bir şifre giriliyor. Bu arkadaşın şifresiyle uyuşmamaktadır. Ayrıca mericekenoglu isimli arkadaş 44 puan ile listeye 1.500.000 oyun sayısında girmiştir. Coca-Cola'nın video'ya müdahale etmesinin nedeni asılsız ve montaj olmasıdır. Basit trickler ile oyunu , oynayanların emeklerini boşa çıkarmak bizce gereksizdir. Hile yapan kullanıcılar tarafımızca tespit edilmektedir. Ayrıca oyun genel olarak yayına alınmadan önce 70 normal internet kullanıcısı tarafından 5 milyon gibi bir rakam oynanmış ve mevcut listedeki puanlara ulaşılmıştır.

Saygılarmızla,
Acunn.com Teknik
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Enver'

serqet

Üye
O video fake arkadaşlar dikkat ederseniz videoda adres çubuğu görünmüyor... neden acaba? aynı videoyu bende yaparım onda ne var her gördüğünüze aldanmayın. Mutlak bir hilesi var adamlar 44 yapıyor bu normalde imkansız ama o hile bu değil.

----------Eklendi @ 17:17:13 ---------- Yazıldı @ 16:27:31 ----------

arkadaş çok temiz video çekmiş fakat bir yerde amötörlük yapmış :) Dikkat ederseniz videoda elemanın yaptıgı bütün hareketlerde mouse işaretçisini adım adım görebiliyoruz. Fakat 00:52 sn de eleman sağ tıklayıp tazele dedikten sonra mouse işaretçisi kaybolup daha yukarıda beliriyor :) 44 olayı son puanınız 44 yazdırmak çok kolay alın ç.dışına tıklayın 44 kere alın çevrim içine kaydedin. Herkesi kandırırsınız beni asla! :)

----------Eklendi @ 17:28:40 ---------- Yazıldı @ 17:17:13 ----------



----------Eklendi @ 17:30:57 ---------- Yazıldı @ 17:28:40 ----------

kısacası 00:52sn de video birleştirme yapmış ama mousenin konumunu düşünememiş.

----------Eklendi @ 17:36:17 ---------- Yazıldı @ 17:30:57 ----------

Bir ayrıntı daha :) yukarıdaki son dakika haberlerinde mevcut haberlerin değişim süresi en az 8sn iken tazele dediğinde 4sn de haber değişiyor. :) ii akşamlar
 

erol evrim

Üye
merhaba ben im bir sorum olacak ben videoyu izledim ve 44 yolladığı sayfaya nerden girilir acaba lütfen en kısa sürede cevaplaya bilirmisiniz lütfen
 
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
hle ile nasıl yapılıyor :D ?
 

süperoldubu

Üye
 
LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Bu ne böyle :hmmm:hmmm
 

F4t32

Üye
arkadaşlar oyunda hiç puanınızı kaydedemediğiniz oldumu ? mesala 48,49 puandayken ? 48 puanda kaydetmedi risk aldım bi kutu daha açtım ve ben 49 puan yaptım yani şuanki güncel listedeki 1. kişi 47 puanda ben 2 puan geçerek kaydet dedim ve hiç bir şekilde sistem tarafından kaydedilmedi...:ah hatta videoya çekip ilgili kişilere mail attım, cevabı bekliyorum amacım oraya buraya gidip gezmek değil sadece bu neden böyle oldu, hakerlarmı dadandı siteye naptılar ? yazık oldu vallahi puanlarıma bi dahada hayatta girip bu oyunu oynamam hatta hayatım boyunca bir daha o tarz oyunlara bu günden itibaren yanaşmıcam isterse oscar versinler bir daha yokum arkadaş... bu arada gelen mail ve videoyu mail geldikten sonra yayınlayacağım bakalım neymiş işin aslı|-) bu arada bütün günümü verdim belirli bir kombinasyonum yok ilk başlarda 1 e 4-5 kere ard arda basarsanız zaten kafadan 4-5 puan alıyorsunuz 9 puanımı 1 den ard arda basarak aldım tamamen şans.. başıma gelen değil tabi.. :)
 
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hile yaptığını düşünmüş olabilirler
 
enginzz

enginzz

Üye
bence de öyle yapılıyor
 


Üst Alt