dolby hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bence kekliyolar milleti ya da yapanlar yaptığını falan sanıyor, zaten o portlanan Dolby'nin adı bile telefonda "Stereo genişletme" diye geçiyormuş saçmalık burda başlıyor bana kalırsa zaten önceden olan o özelliğin sesini falan arttırmışlardır. Orjinal Dolby Digital deneyimi olduğunu hiç sanmıyorum. Olsa Nokia esirgemezdi.

serecans

serecans

Üye
Bence kekliyolar milleti ya da yapanlar yaptığını falan sanıyor, zaten o portlanan Dolby'nin adı bile telefonda "Stereo genişletme" diye geçiyormuş saçmalık burda başlıyor bana kalırsa zaten önceden olan o özelliğin sesini falan arttırmışlardır. Orjinal Dolby Digital deneyimi olduğunu hiç sanmıyorum. Olsa Nokia esirgemezdi.

olabilir
ama portlanması biraz zor dur heralde

aydogdu_c7

Üye
arkadaşIm bısı biliyorsan Konus ben ilk nesil telefon kullanıyorum (c7) stereo genişletme bunda bile var dolby ayrı bısı bilip bilmeden konuşup insanların hevesini kırma dolby yüklü 701 ile aynı şarkıyı ve aynı videoyu denedim arada uçurumlar var nokia vi-206 stereo kulaklığı var al onunla farka bak :) niyetim seni kotulemek değil sakın Yanlış anlama

ANIL

ANIL

Admin

stereo genişletme yerinde dolby yazmak çok zor olmamalı.

---------- Eklendi @ 00:35:18 ---------- Yazıldı @ 00:33:37 ----------

arkadaşlar bu dolby tam olarak ne yapıyor bassı tizimi ayarlıyor nedir bu uçurum :)

en büyük etkisi bas bence daha derinden geliyor. cx400 kullanıyorum

---------- Eklendi @ 00:36:29 ---------- Yazıldı @ 00:35:18 ----------

arkadaşIm bısı biliyorsan Konus ben ilk nesil telefon kullanıyorum (c7) stereo genişletme bunda bile var dolby ayrı bısı bilip bilmeden konuşup insanların hevesini kırma dolby yüklü 701 ile aynı şarkıyı ve aynı videoyu denedim arada uçurumlar var nokia vi-206 stereo kulaklığı var al onunla farka bak :) niyetim seni kotulemek değil sakın Yanlış anlama

sen modu denedin mi? tam portlanamamış olabilir fakat normale göre fark oluyor.

aydogdu_c7

Üye
evet denedim fark çok büyük tam olarak portlanmış

enes_x

Üye
dolby 1. Nesillere gelcekmi

dekor67

dekor67

Üye
ya arkadaşlar bend c7 var ben bu dolby dosyalarını x plore ile kopyala yapıştır mantıgıyla c surucusune tasıdım sonra gırdım muzik çalara muzik çalarken ayarlar kısmına baktım sunlar yazıyor(BALANCE)(LOUDNESS)(DOLBY HEATPHONE) bunlarda on of secenegi d var ama on of yapıyorum tamam dgişme oluyor mesala nasıl dgşmd sanki bass lar la oynuyormuşum gibi sızce bende dolby çalışiyormu

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
keşke çevremde ikinci nesil telefon olsa ama yok maalesef keşke bilen birileri şu tartışmaya açıklık kazandırsa

V/RS

V/RS

Üye
biri dekor a cevap versin eğer çalışıyorsa bende öyle yapacağım çünkü

atakan25

atakan25

Üye
aslında 40 tl ye iyi bir kulaklık alsak dolbye gerek kalmaz arkadaşın kulaklığını denedim ses muhteşemdi benim tele takmış dinliyorduk 40tl lik kulaklık ile

ANIL

ANIL

Admin
dolby 1. Nesillere gelcekmi

2.nesilden portlandı belki yeni sürümle beraber gelebilir.

---------- Eklendi @ 11:01:00 ---------- Yazıldı @ 10:59:58 ----------

ya arkadaşlar bend c7 var ben bu dolby dosyalarını x plore ile kopyala yapıştır mantıgıyla c surucusune tasıdım sonra gırdım muzik çalara muzik çalarken ayarlar kısmına baktım sunlar yazıyor(BALANCE)(LOUDNESS)(DOLBY HEATPHONE) bunlarda on of secenegi d var ama on of yapıyorum tamam dgişme oluyor mesala nasıl dgşmd sanki bass lar la oynuyormuşum gibi sızce bende dolby çalışiyormu

evet daha çok baslara etkisi oluyor kulaklığı çıkarttığın zaman dolby seçeneği gidiyorsa olmuştur büyük ihtimal ama flash şart diye biliyorum.

---------- Eklendi @ 11:02:12 ---------- Yazıldı @ 11:01:00 ----------

aslında 40 tl ye iyi bir kulaklık alsak dolbye gerek kalmaz arkadaşın kulaklığını denedim ses muhteşemdi benim tele takmış dinliyorduk 40tl lik kulaklık ile

200tl sennheiser cx400 kullanıyorum dolby ile daha da güzel oldu 40tl lik bir kulaklıktan çok bir şey beklenemez bence.

franzliszt

franzliszt

Üye
arkadaşlar dolby ses formatıdır , mp3, aac gibi düşünün nasıl aac daha kaliteliyse dolbyde kaliteli bir ses biçimidir yüksek bir rate lere sahip olduğu için bir amfi ile sesi arttırdıkça sesde çatlamalar olmaz sadece çok daha kaliteli bir ses biçimi 5 kanala ayrılabilir ama bunu kulaklıkla çok ayırt edemezsiniz eğer dolby 2.0 ( iki kanal yani kulaklıklar için) sese sahip filmler izlerseniz dolby i ozaman anlarsınız efektleri alırsınız . nokiada dolby niçin var ? filmler izlerken ses efektlerini alın daha yüksek bir rate li sesleri çalıştırabilin diye olay bu. internetten dolbyli filmler yüklerseniz tadını alırsınız

• Beğen
Tepkiler: umt07
Polymath

Polymath

Üye

evet daha çok baslara etkisi oluyor kulaklığı çıkarttığın zaman dolby seçeneği gidiyorsa olmuştur büyük ihtimal ama flash şart diye biliyorum.

200tl sennheiser cx400 kullanıyorum dolby ile daha da güzel oldu 40tl lik bir kulaklıktan çok bir şey beklenemez bence.

200 tl kulakliğa vermek güzel birşey değil bence. Sony kulakliklarini öneririm. 40 50 tl civarinda. Gayette iyi. Fazlasına gerek yok.

ANIL

ANIL

Admin
hiç sanmıyorum 50tl lik bir kulaklık aynı performansı veremez markası ne olursa olsun.

Polymath

Polymath

Üye
hiç sanmıyorum 50tl lik bir kulaklık aynı performansı veremez markası ne olursa olsun.

Peki sen o kulaklığın gerçekten 200 tl değerinde olduğunu düşünüyor musun ? Bir kulaklığa 200 tl gerçekten yazık neyse. Siz bilirsiniz :)

dekor67

dekor67

Üye

Arkadaşım kulaklıgı cikarınca dolby işareti gidiyorsa demişsın o işaret nereye geliyorkı?

ANIL

ANIL

Admin
işaret değil ya pardon stereo genişletme seçeneği gelmesi lazım

---------- Eklendi @ 14:07:54 ---------- Yazıldı @ 14:06:38 ----------

Peki sen o kulaklığın gerçekten 200 tl değerinde olduğunu düşünüyor musun ? Bir kulaklığa 200 tl gerçekten yazık neyse. Siz bilirsiniz :)

bende senin gibi düşünüyordum dinledikten sonra kararım değişti

darkwolf33

darkwolf33

Üye
bu dolby ne zaman n8e yasal olarak çıkacak

emreli01

emreli01

Üye
x-plorerle değiştirince oluyormu ? ve ayriyeten kulaklıgın çok önemi var her kulaklık aynı ses kalitesini vermez elbetteki 50 lik kulaklıkla 200 lük kulaklıgın arasında fark vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt