dolby hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
dolby hakkında
arkadaşlar bugün dolby için belco2nin c601 cfwsini kurdum ama seste pek bi değişiklik hissedemdm sorun mu var yoksa ben mi farkına varmıyrum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sana öyle gelmiştir kulaklıkta baya farkediyor

Febris

Febris

Üye
ayarlardan stereo genışletmeyı aç. İsimı stereo genısletme olarak yazıyo

serecans

serecans

Üye
fark olmaz olurmu ya bir video aç ve dolby i etkinleştir bak farka

umt07

umt07

Üye
pc den dolby desteği ile yazılmış bir film at( bu dolby i açıp kapatıp aradaki kalitedeki uçurumu görmen için), videolardan açtığın zamn sağ alt köşede bi simge var dolby simgesi, eğer o açık görünüyorsa yani parlak ışığı yanıyorsa, destek mevcuttur, Şuan dolby desteği geldi geleli pcden film izlemez oldum çünkü sinema salonunun ortasındaymışsınız gibi hissetiriyor özellikle kulaklıkla

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
sterio genişletme açık ama yarın arkadaşn n8 ile karşılaştırıp farka bakacağım sağolun

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
pc den dolby desteği ile yazılmış bir film at( bu dolby i açıp kapatıp aradaki kalitedeki uçurumu görmen için), videolardan açtığın zamn sağ alt köşede bi simge var dolby simgesi, eğer o açık görünüyorsa yani parlak ışığı yanıyorsa, destek mevcuttur, Şuan dolby desteği geldi geleli pcden film izlemez oldum çünkü sinema salonunun ortasındaymışsınız gibi hissetiriyor özellikle kulaklıkla

zaten kulaklıksız dolby açılmıyor :) ama hakkaten ben de pcden izlemiyorum atıyorum telefona 720p dolby ses fenaa

• Beğen
Tepkiler: serecans
Polymath

Polymath

Üye
C6 01 Kullanıyor. Cfw ile Dolby de getirildi onada tamam. Peki donanım destekliyor mu Dolbyi ? Yada Dolby kullandığını mı sanıyor c6 01 ciler ? Ayrıca arkadaş zaten C6 01 de farketmedi demiş. Siz 701 ve 603 den örnekleyip farketti farketmedi olur mu yazmışsınız. Ne alaka

serecans

serecans

Üye
dolby yazılımsal heralde donanımsal olduğunu sanmıyorum

Febris

Febris

Üye
Seste değişim oluyor. Kalitesi artıyor.

serecans

serecans

Üye
bi yerde okudum hani aksesuar desteklemiyor diyorya bu dolby den kaynaklanıyormuş

şu anda donanımsal olduğuna inanmaya başladım

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

kulaklığın markası nedir acaba ojjinal nokia mı kullanıyorsun

www.barel.com.tr/urun_kart.asp?urunkodid=AB+MK+BG+PH123&urnisim=PHILIPS+KULAKLIK+SHL5000+KAFA+BANTLI+KIRMIZI-S%DDYAH
kulaklık bu kardeşim ama orjinalle de denedim farkediyor

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
benim kulaklık orjinal değil ama otuz beş tl para saydım harbi kaliteli ah kulaklık ama ne bileyim daha önceki ile ah fark hissedemdm gibi geldi ama yarın gidip n8 ile karşılaştırcğm

franzliszt

franzliszt

Üye
dolby avi tarzı çevrilmiş filmlerle bütünleşik gelir genelde filmlerde rastlarsınız eğer bir film dolby kullanıyorsa sizin kulağınıza yansıması kısık bir ses şeklinde olacaktır bu kötü bir durum değildir bunu ya kendinden amfili kulaklıklarla dinleyin yada amfiye bağlamanız gerekecek çünkü ev sistemlerinde dolbynin sesini illaki açarsınız 5.1 ler için konuşuyorum .

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim kulaklık orjinal değil ama otuz beş tl para saydım harbi kaliteli ah kulaklık ama ne bileyim daha önceki ile ah fark hissedemdm gibi geldi ama yarın gidip n8 ile karşılaştırcğm

kardeşim çevrende varsa 603,700,701 bunlardan biri ile karşılaştır..

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar bu dolby tam olarak ne yapıyor bassı tizimi ayarlıyor nedir bu uçurum :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sese netlik kalite ve yükseklik kazandırıyor kardeşim sanki sinemadasın gibi oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt