kwnch Üye "Link ölü!" diyen arkadaşlar; diğer uygulamaları bilmem, ilgilenmedim de ama iPhone klavyesi için buyrun download linki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dipnot : rar dosyası şifreli değildir, küfreder gibi şifre sormayalım.
"Link ölü!" diyen arkadaşlar; diğer uygulamaları bilmem, ilgilenmedim de ama iPhone klavyesi için buyrun download linki Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız dipnot : rar dosyası şifreli değildir, küfreder gibi şifre sormayalım.
kwnch Üye comx06' Alıntı: naıl yaptın rar dosyası olrak görüyo metal-ımf felan çıkarıyo bendede Genişletmek için tıkla ... rar dosyası içerisinde olanı çıkartıp (.jar) sonrasında telefonda denesen nasıl olur ki?
comx06' Alıntı: naıl yaptın rar dosyası olrak görüyo metal-ımf felan çıkarıyo bendede Genişletmek için tıkla ... rar dosyası içerisinde olanı çıkartıp (.jar) sonrasında telefonda denesen nasıl olur ki?
sotkalı Üye Konu Sahibi kwnch' Alıntı: rar dosyası içerisinde olanı çıkartıp (.jar) sonrasında telefonda denesen nasıl olur ki? Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
kwnch' Alıntı: rar dosyası içerisinde olanı çıkartıp (.jar) sonrasında telefonda denesen nasıl olur ki? Genişletmek için tıkla ... katılıyorum
buraq1711 Üye Kardeşim bu jad. dosyası ne oluyoo ben tele indirdim oyun jadd. dio açmıo oyunları bi yardım edermisin..
Kardeşim bu jad. dosyası ne oluyoo ben tele indirdim oyun jadd. dio açmıo oyunları bi yardım edermisin..
barbunya88 Üye linki düzgün bir yere upload edebilir misin birader. herkes gerçekten konuyla çok ilgilenmiş eğer uğraşırsan memnun kalacağız. şimdiden sağol.
linki düzgün bir yere upload edebilir misin birader. herkes gerçekten konuyla çok ilgilenmiş eğer uğraşırsan memnun kalacağız. şimdiden sağol.