Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dokunamatik Telefonlarda Ekran Testi(Video)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buket2
Üye
olay güzel özellikle bayanlar açısından çünkü telefonu çantaya atıyorum direkt öyle kılıf mılıf benim hiç hoşuma gitmiyor. ama anahtar ve bozuk paralar yüzünden ekran kısa sürede berbat duruma geliyor...
Arkadaki konuşmalarda ilk 2 camın (cat diye kırılanlar) gorilla glass olmadığı geçiyor. Son kırılmayan cam gorilla glass. Yani hem darbelere hemde çiziğe karşı dayanıklı.
Arkadaki konuşmalarda ilk 2 camın (cat diye kırılanlar) gorilla glass olmadığı geçiyor. Son kırılmayan cam gorilla glass. Yani hem darbelere hemde çiziğe karşı dayanıklı.
Sanırım sizi kötülediğimi falan düşündünüz. Sadece yazı belki dikkat çekmez ama videoyla daha fazla dikkat çeker, insanlar gorilla glass'ı çabuk kırılıyo sanmasın diye video eklemeyi düşündüm. İlk sayfaya geri dönmeye üşendiğim için sizden alıntı yaptım
ricardo45
Üye
gorilla glass direkt darbelerde kırılmıyor ve çizilmeler karşı dayanıklı.ama düşmelerde ne olursa olsun kırılıyor tabi.telefon alırken gorilla glass tercihi dayanıklılık için önemli