Dokunamatik Telefonlarda Ekran Testi(Video)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buket2

buket2

Üye
olay güzel özellikle bayanlar açısından çünkü telefonu çantaya atıyorum direkt öyle kılıf mılıf benim hiç hoşuma gitmiyor. ama anahtar ve bozuk paralar yüzünden ekran kısa sürede berbat duruma geliyor...

Dampierre

Dampierre

Üye
ALPARS™;3458982' Alıntı:

[video=youtube;MYaQnvVwStc]http://www.youtube.com/watch?v=MYaQnvVwStc&feature=player_embedded#at=110[/video]
:oke:

Arkadaki konuşmalarda ilk 2 camın (cat diye kırılanlar) gorilla glass olmadığı geçiyor. Son kırılmayan cam gorilla glass. Yani hem darbelere hemde çiziğe karşı dayanıklı.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Arkadaki konuşmalarda ilk 2 camın (cat diye kırılanlar) gorilla glass olmadığı geçiyor. Son kırılmayan cam gorilla glass. Yani hem darbelere hemde çiziğe karşı dayanıklı.
Bende onu anlatmaya çalışıyorum:islik

Dampierre

Dampierre

Üye
ALPARS™;3463964' Alıntı:

Bende onu anlatmaya çalışıyorum:islik

Sanırım sizi kötülediğimi falan düşündünüz. Sadece yazı belki dikkat çekmez ama videoyla daha fazla dikkat çeker, insanlar gorilla glass'ı çabuk kırılıyo sanmasın diye video eklemeyi düşündüm. İlk sayfaya geri dönmeye üşendiğim için sizden alıntı yaptım :D

ricardo45

ricardo45

Üye
gorilla glass direkt darbelerde kırılmıyor ve çizilmeler karşı dayanıklı.ama düşmelerde ne olursa olsun kırılıyor tabi.telefon alırken gorilla glass tercihi dayanıklılık için önemli

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:bigstar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt