Alo_Azrail
Üye
Doktora gitmeli miyim? Yada ne yapayım? (ciddi olalım lütfen)
Beyler ben uzun zamandır +18 filmler ile içiçeyim cinsel isteklerime yenik düşüp ortalama 3 günde bir iş yapıyordum.televizyon izlemek yemek yemek tuvalete gitmek size nasıl normal geliyorsa bana da bunlar normal geliyordu.ama kimseye herhangibir zararım yoktu bu normallik sosyal hayatıma yansımıyordu.neyse geçen bi komşumuz öldü iş kazası otopsi felan ordan etkilendim ben işlediğim günahların farkına varmaya başlayıp dini bilgiler okumaya başlamıştım en son şu azaplar konusunda bi yazı olurken ben baya etkilendim sağolsun youtübedada bi video var onu bi gördüm bilinçaltıma bi güzel oturdu karanlıkta ödüm kopuyor salona giderken odamın ışığı kapatıp arkama bakmadan uçuyorum gece 2lere kadar gözlerim faltaşı gibi açık her an biryerden birşey gelecek gibi oluyor uykularım kaçıyor uyuyamıyorum bi yerden çıt sesi gelse nefesimi tutup bi 10sn dinliyorum sonra sessiz sessiz nefes alıp vermeye devam.kafa zaten yorganın içinde çok kötüyüm sabah sarhoş gibi kalkıyorum.uykumu alamadığım için 2 den 6 ya kadar uyuyorum.ne yapmam lazım doktora gideyim mi yada ne önerirsiniz.doktora gidersem ilaç verir belki ama psikiyatri ilacı kullanamam yasak bana
olmadı psikologa görün
önerilerinizi uygulayacağım okul dışında pek dışarı çıkmıyorum zaten artık biseyler ayarlamaya çalışırım 

ama sana tavsiyem sürekli kendine telkinde bulun oradaki herşey aslında yok onları ben uydurdum aslında oradaki sadece masa sehpa veya başka bi obje gibisinden kendine bu şekilde telkinde bulun!
orada tabut yok