cihanata_1
Üye
DNS Adresleri Nasıl Değiştirilir//Anlatım
bu konuda bilmeyenler için DNS(Domain Name Service) ayarlarını değiştirmetyi anlatacağğım dns adreslerinizi değiştirerek daha hızlı güvenli ve yasaksız erişim sağlayabilirsiniz
1. başlatta ağ simgesine(kablosuz/kablolu) sağ tıklayın
2. ağ ve paylaşım merkezini aç deyin
3. ağ ve paylaşım merkezinde kenardaki menüden bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin seçeneğine tıklayın
4.bilgisayarınızdaki ağlar karşınıza çıkacak kullandığınız ağa sağ tıklayın ve özellikler seçin
5. özelliklerde internet protokolü sürüm 4(TCP/İPV4) bulun ve çift tıklayın
6.açılan pencerede aşağıdaki dns adreslerini kulln işaretleyin birincil ve ikincil dns adreslerini gerekli alanlara girip tamama tıklayın( örneğin google dns adreslrinde birincil 8.8.8.8 ikincil ise 8.8.4.4 tür)
7.işte bu kadar
ayarlara girmektee sorun yaşıyorsanız dns değiştirme işleminimi imzamda tanıtım konusun linki bulunan kendi ypımım Asistan A adlı yazılımı yönetici olarak çalıştırarak yapabilirsiniz
not: görseller eklenecektir

1. başlatta ağ simgesine(kablosuz/kablolu) sağ tıklayın
2. ağ ve paylaşım merkezini aç deyin
3. ağ ve paylaşım merkezinde kenardaki menüden bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin seçeneğine tıklayın
4.bilgisayarınızdaki ağlar karşınıza çıkacak kullandığınız ağa sağ tıklayın ve özellikler seçin
5. özelliklerde internet protokolü sürüm 4(TCP/İPV4) bulun ve çift tıklayın
6.açılan pencerede aşağıdaki dns adreslerini kulln işaretleyin birincil ve ikincil dns adreslerini gerekli alanlara girip tamama tıklayın( örneğin google dns adreslrinde birincil 8.8.8.8 ikincil ise 8.8.4.4 tür)
7.işte bu kadar

ayarlara girmektee sorun yaşıyorsanız dns değiştirme işleminimi imzamda tanıtım konusun linki bulunan kendi ypımım Asistan A adlı yazılımı yönetici olarak çalıştırarak yapabilirsiniz

not: görseller eklenecektir