dizi'njoy diyecektim ama madem nokta olacakmış dizi.njoy olsun![]()
hem karizmatik bir duruşu da var.@Sensation hocam ksura bakam ama bana saçma geldiBen bu fikre okeyimhem karizmatik bir duruşu da var.
@kesasd hocam bence Türkçe bir isim seçin,yada komple yabancı@Sensation hocam ksura bakam ama bana saçma geldi@kesasd hocam bence Türkçe bir isim seçin,yada komple yabancı
Bu da esprili olandandizi.izleÇok fazla düşündüm isim olarak ama maalesef yaratıcı bir şey aklıma gelmiyor. arka.sahne, montaj.tv?Bu da esprili olandan
dizi izle diye site var olmaz dizi tv de vardır kesin bence programcı arkadaşın resimde kullandığınız E harfi olabilir "dizi.E" tarı bir şey tam tersi "E.dizi" bence kendinize bir isim sayı gibi bir şey belirleyin mesela rudy gibi 6 sayısı site uygun olan bende 2 yadığım daha güzeş gibidizi.izle
dizi.tv
benim.dizim
budurdizi.matik

dizi.matik
aynen ben de beğendim
cevap ikinci cümlende de gizli zatenİlk defa bir öneriyi 2 beğendi. demek ki olmuş bu isimmatik kısmı gene karizmatik duruyor
![]()

Uygulamayı hangi program ile yaptınız ve mağazaya nasıl yükliyeceksiniz?ismi belirledik. bu gece gönderimini yapalım o halde1-2 güne markette yer alır buradan bildiririm. hepinize önerileriniz için teşekkürler
![]()

Uygulamayı hangi program ile yaptınız ve mağazaya nasıl yükliyeceksiniz?![]()

Bilgilendirme için tşkWindows Phone SDK 8.0 - C# ile hazırladım uygulamayı. Developer hesabımdan yükleyeceğim. Eğer mağazada uygulama nasıl yayınlanır merak ediyorsanız aşağıdaki makaleme gözatın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

yorum birazdan geliyorUygulamamız yayınlandı. Nasıl bulacağınızı merak ediyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam bazi diziler eksik ve sanki tasarım çok basit kalmış gibi