Haber dizi.matik uygulaması

Sponsorlu Bağlantılar

ardacumhur

ardacumhur

Üye
benim.dizim :kıskıs:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
@Sensation hocam ksura bakam ama bana saçma geldi :) @kesasd hocam bence Türkçe bir isim seçin,yada komple yabancı

Çok fazla düşündüm isim olarak ama maalesef yaratıcı bir şey aklıma gelmiyor. arka.sahne, montaj.tv? :) Bu da esprili olandan

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Keyfi.seyir

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
4MaGuS

4MaGuS

Üye
dizi.izle
dizi.tv
benim.dizim
dizi izle diye site var olmaz dizi tv de vardır kesin bence programcı arkadaşın resimde kullandığınız E harfi olabilir "dizi.E" tarı bir şey tam tersi "E.dizi" bence kendinize bir isim sayı gibi bir şey belirleyin mesela rudy gibi 6 sayısı site uygun olan bende 2 yadığım daha güzeş gibi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
dizi.matik

• Beğen
Tepkiler: kursat99, ceza87 ve Dexter Morgan
kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
İlk defa bir öneriyi 2 beğendi. demek ki olmuş bu isim :) matik kısmı gene karizmatik duruyor :)

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
ismi belirledik. bu gece gönderimini yapalım o halde :) 1-2 güne markette yer alır buradan bildiririm. hepinize önerileriniz için teşekkürler ;)

respection123

Üye
ismi belirledik. bu gece gönderimini yapalım o halde :) 1-2 güne markette yer alır buradan bildiririm. hepinize önerileriniz için teşekkürler ;)
Uygulamayı hangi program ile yaptınız ve mağazaya nasıl yükliyeceksiniz? :)

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı hangi program ile yaptınız ve mağazaya nasıl yükliyeceksiniz? :)

Windows Phone SDK 8.0 - C# ile hazırladım uygulamayı. Developer hesabımdan yükleyeceğim. Eğer mağazada uygulama nasıl yayınlanır merak ediyorsanız aşağıdaki makaleme gözatın :evet:

respection123

Üye
Windows Phone SDK 8.0 - C# ile hazırladım uygulamayı. Developer hesabımdan yükleyeceğim. Eğer mağazada uygulama nasıl yayınlanır merak ediyorsanız aşağıdaki makaleme gözatın :evet:

Bilgilendirme için tşk :)

• Beğen
Tepkiler: kesasd

kartal-78

Üye
güzel bir program beğendim isim olarak önerim dizivizyon olabilir bence eline sağlık

• Beğen
kursat99

kursat99

Üye
Çok iyi düşünmüşsünüz. Yabancı dizileride heyecanla bekliyoruz. :) İsim önerim dizi.le :)

• Beğen
kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamamız yayınlandı. Nasıl bulacağınızı merak ediyorum :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Uygulamamız yayınlandı. Nasıl bulacağınızı merak ediyorum :)

yorum birazdan geliyor :)Hocam bazi diziler eksik ve sanki tasarım çok basit kalmış gibi

• Beğen

Üst Alt