Film İndir (Mağazada) (Extra Dolu)

Sponsorlu Bağlantılar

runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bildiğiniz üzere guitar Master adlı oyunu geliştirmek için, bu uygulamanın geliştirme işini benim gibi bil. Muh olan bir arkadaşıma teslim ettim, gitar oyunu ile ilgilenirken bu uygulamanın bu hale geleceğini hiç bilemezdim arkadaş baş edememiş uygulama ile hatta olanıda batırmış, bu haftasonundan sonra bu uygulama istediğiniz tarzda bir uygulama haline getireceğim böylece hem siz madur olmazsınız hemde uygulamaya ihtiycı olan arkadaşlara hizmet ederiz. Sizden ricam uygulamaya ne gibi özellikler olmasını istiyorsunuz onları söylemeniz...

komando04

komando04

Üye
Arkadaşlar bildiğiniz üzere guitar Master adlı oyunu geliştirmek için, bu uygulamanın geliştirme işini benim gibi bil. Muh olan bir arkadaşıma teslim ettim, gitar oyunu ile ilgilenirken bu uygulamanın bu hale geleceğini hiç bilemezdim arkadaş baş edememiş uygulama ile hatta olanıda batırmış, bu haftasonundan sonra bu uygulama istediğiniz tarzda bir uygulama haline getireceğim böylece hem siz madur olmazsınız hemde uygulamaya ihtiycı olan arkadaşlara hizmet ederiz. Sizden ricam uygulamaya ne gibi özellikler olmasını istiyorsunuz onları söylemeniz...

kardeşim tek parti halinde indirebilme,inen dosyaların telefona direk yüklenmesi gibi ve son çıkan filmler ve dini filmler Türk yapımı filmler gibi özellikler katarsanız çok memnun oluruz teşekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yeni filmlerin eklenmesi şart dostum, tek part indirme fikri güzel lakin olmuyorsa en azından partlar arası geçiş otomatik olabilir diye düşünüyorum.

runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
su indirme olayini bir cozsem zaten hic bir problemi kalmazdi, ilk versiyonda bir cok arkadas film indirebiliyorken bazi arkadaslar indirememis, partli sistem olmasinin nedeni ise microsoftun pisligi, cihaz hacklenir korkusuyla yazilan programlar internetten veri indirme sonucunda 100 mb alti olma zorunlulugu kosuyor. aklimda super bir arayuz var bugune kadar degil mobil cihazlarda bilgisayarlarda bile boyle bir arayuz olmayacak, bu konuda size her turlu sozu veririm, film kategoriler ve filmler en az 2000 filmden olusacak, tek bir problem var, iste o da indirme. acaba piyasadaki film indirme programlari gibi direk filmi indirmek isterse turbobit veya rapidshare gibi indirme sitelerindeki filmin linkine yonlendiriyorlar ya oradan da direk cihazin video bolumune iniyor film, acaba oylemi yapsam, boylece microsd kartlarada film indirilebilir. ne dersiniz arkadaslar. bu arada mobil cihazdan yazdigim icin turkce karakterler kullanamadim.

ha birde unutmadan o kadar yapmisken filmde izlenebilsin direk diye dusunuyorum.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bak o yönlendirme ve direk sd karta inmesi süper olur .

runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
Bak o yönlendirme ve direk sd karta inmesi süper olur .
yalniz o yonlendirme isleminde tek bir sikinti var o da turbobit premium uyeliginiz yoksa yukleme birazgec surebilir. bunun haricinde arastirmalarim sonucu pek problemle karsilasilmamis

akdeniz77

akdeniz77

Üye
Ya çalışmı yoki bu uygulama 4 Tl para derdik ne kadar ayıp ya guncelliycen mi nabıcaksan yap.bu ne ya

runoonur

runoonur

Üye
    Konu Sahibi
Ya çalışmı yoki bu uygulama 4 Tl para derdik ne kadar ayıp ya guncelliycen mi nabıcaksan yap.bu ne ya

kardeşim sadece az daha sabret zamanı geldiğinde bu uygulamaya verdiğin 4 Tl nin aslında çok az olduğunu fark edeceksin. Sabrın için şimdiden teşekkurler

Üst Alt