Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizi indirebileceğim bir uygulama
Sponsorlu Bağlantılar
Dexter Morgan
Üye
Konu Sahibi
Dizi indirebileceğim bir uygulama
Yurtta birşey izlenmiyor. Önerdiğiniz bir uygulama varmı
The Pierre
Üye
Bende arıyorum
BelaMonte
Üye
İnternet Explorer den rahat izlersin, hatta wifi bul, diziyi aç, bırak tamamen yüklensin. Sonra o sekmeyi kapama hiç. İnternetin olmasa bile izlersin. Yoksa uygulama bilmiyorum
Rock Ve Roll
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
m542tf
Üye
Aybin.Kilic
Üye
Windows Phone için "dizi.matik" uygulamasına göz atın
Pc varsa Mozilla firefox kur. Eklentiler kısmına git. Downloadhelper yazıp aratın ve ilk çıkan video download helper eklentisini yükleyip yeniden başlatın firefoxu. Herhangi bir dizi sitesinden video açın 3 top şekli dönmeye başladı an oraya basıp,videoyu indirip kaydedin. Usb yada kart okuyucu ile karta atıp keyifle izleyin.
papakudioflu
Emekli Yönetici
Yardım etmek adına söyleyeceği olan varsa buyursun onun dışında konuyla ilgisiz mesajlarla arkadaşımızın konusunu kirletmeyin
bozokluht
Üye
Mağaza da kaldırılmadıysa torrent uygulaması mevcuttu(wptorrentti herhalde). Torrent bence ideal bu tür işler için ideal
Dexter Morgan
Üye
Konu Sahibi
Bilgisayar yok altyazılı indirip izlemem lazım. Wifi leş
bu uygulama ile herşeyi indirebilirsiniz ve arada net kesilsede kaldığı yerden devam ediyor sadece tekrar net açtığında ilk taramaya kanmayın o kontrol ediyor sonra yine normal olarak iniyor
pirenuri
Üye
Dizimobiyi indirmemeni tavsiye ederim. Ben çok kullandım. Stabil değil , çok ısınıyor ve bataryayı resmen yiyor. IEden 2 dizi izleyeceğim bataryaya dizimobiden 1 dizi izliyorum anca. Dakika başına şarjdan yüzde duşuyor .