Dizi indirebileceğim bir uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Dizi indirebileceğim bir uygulama
Yurtta birşey izlenmiyor. Önerdiğiniz bir uygulama varmı

The Pierre

The Pierre

Üye
Bende arıyorum

BelaMonte

BelaMonte

Üye
İnternet Explorer den rahat izlersin, hatta wifi bul, diziyi aç, bırak tamamen yüklensin. Sonra o sekmeyi kapama hiç. İnternetin olmasa bile izlersin. Yoksa uygulama bilmiyorum

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

m542tf

m542tf

Üye

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows Phone için "dizi.matik" uygulamasına göz atın Pc varsa Mozilla firefox kur. Eklentiler kısmına git. Downloadhelper yazıp aratın ve ilk çıkan video download helper eklentisini yükleyip yeniden başlatın firefoxu. Herhangi bir dizi sitesinden video açın 3 top şekli dönmeye başladı an oraya basıp,videoyu indirip kaydedin. Usb yada kart okuyucu ile karta atıp keyifle izleyin.

• Beğen
Tepkiler: The Pierre ve skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yardım etmek adına söyleyeceği olan varsa buyursun onun dışında konuyla ilgisiz mesajlarla arkadaşımızın konusunu kirletmeyin:polis:

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve Esendağlı
bozokluht

bozokluht

Üye
Mağaza da kaldırılmadıysa torrent uygulaması mevcuttu(wptorrentti herhalde). Torrent bence ideal bu tür işler için ideal :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar yok altyazılı indirip izlemem lazım. Wifi leş :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
indirip izlemek istiyorsanız netten torent sitesi bulup bu uygulama ile herşeyi indirebilirsiniz ve arada net kesilsede kaldığı yerden devam ediyor sadece tekrar net açtığında ilk taramaya kanmayın o kontrol ediyor sonra yine normal olarak iniyor

pirenuri

pirenuri

Üye
Dizimobiyi indirmemeni tavsiye ederim. Ben çok kullandım. Stabil değil , çok ısınıyor ve bataryayı resmen yiyor. IEden 2 dizi izleyeceğim bataryaya dizimobiden 1 dizi izliyorum anca. Dakika başına şarjdan yüzde duşuyor :D.

tusyalı

Üye
.

Üst Alt