Dizel mi ? Benzin mi? Lpg mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Yakıt Türünü Kullanıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    41
  • Anket kapatılmış .
angelscafe

angelscafe

Üye
    Konu Sahibi
Dizel mi ? Benzin mi? Lpg mi ?
:sofer:Aracınızda kullandığınız yakıt türü nedir ?:scooter:

eren6523

eren6523

Üye
1.5 crdi 110 hp

yusufucan

yusufucan

Üye
DizeL derim..

CEREN

CEREN

Üye
bencede dizel

turgay89

turgay89

Üye
benzin ama lpg ye az kaldı.. dizel de eskisi gibi deil artık su an lpg en karlısı

angelscafe

angelscafe

Üye
    Konu Sahibi
Çok fazla beklemiyeceğiz hepsi aynı fiyat olcak
Benim sizlere tavsiyem nasıl kullanacağınıza yönelik bir fikir ile araç almanız.
1.Dizel araçlar benzinli araçlara göre aynı yolu daha az yakıtla gitmektedir. Ancak dizel araçların bakım masrafları daha fazladır... Eğer uzun yol yapıyorsanız aracı fazla kullanacaksanız tavsiyem dizel araçtır.
2.Benzinli araçlar dizele göre daha fazla yakıt tüketmektedir. Bu araçların avantajı ise bakım masrafları dizel araçlara göre daha azdır. Aracınız ile uzun yol yapmayacaksanız benzinli araç size göre demektir.

3.Gelelim Lpg araçlara çok az yakıt kullanır. Ama bir konuda sıkıntı yaratıyor motor ömrünü kısmen biraz azalttığı kanıtlanmıştır. Örneğin bir aracın motor u 200.000 km 180.000 e düşüyor...

Karar sizin...

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
benzinli araç daha iyi performans verir ve masrafı diğerlerine göre daha azdır......chevrolet impala (59)..

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
lpg ama sıralı lpg. 2000 model aracımız var ama hiç çekişten düşürmüyor. ama fiyatı da o biçim hem de sadece 1500 ytl!!!

ressam1532

ressam1532

Üye
peugeot 206 hdi arkadaslar yakıt ekonomıye baglı...butcem ıyı hız ıstıyorum vs..dıyorsanız benzınlı..ama cep yakmasın dıyenler ıcın dızel..3 kullandım bu arada..:)

eren6523

eren6523

Üye
peugeot 206 hdi arkadaslar yakıt ekonomıye baglı...butcem ıyı hız ıstıyorum vs..dıyorsanız benzınlı..ama cep yakmasın dıyenler ıcın dızel..3 kullandım bu arada..:)

hız isteyipte az yaksın diyorsanız hyundai accent era 1.5 110 hp

az yakar çok kaçar :oke:

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bence de dizel ama bağırmıyo araba

onrbry

Üye
Benzin..

angelscafe

angelscafe

Üye
    Konu Sahibi
benzinli araç daha iyi performans verir ve masrafı diğerlerine göre daha azdır......chevrolet impala (59)..

Sen hala eski dizel araçlarda kaldın galiba yeni dizelleri bence bir araştır.Benzinli araçlardan daha iyi olan araçlar var Le Mans 24 Saat Yarışlarında Audi takımı o kadar Benzinli aracın içinde dizel araçla 1. oluyor... :oke:

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Sen hala eski dizel araçlarda kaldın galiba yeni dizelleri bence bir araştır.Benzinli araçlardan daha iyi olan araçlar var Le Mans 24 Saat Yarışlarında Audi takımı o kadar Benzinli aracın içinde dizel araçla 1. oluyor... :oke:

Arkadaşım ben normal yani fabrika çıkışlı araçlardan bahsediyorum....Le Mans yarışlarındaki araçlar normal bir araca göre çeşitli düzenlemelere uğratılmıştır yoksa Le Mans'ın da sıradan bir yarıştan farkı kalmazdı....Ayrıca F1 yarışlarında da benzinli araçlar aşırı iyi performans veriyor ki... sen işin içine Le Mans'ı katmışsın bende F1'i katarım...

Kadir Baba

Üye
Benzin BMW 3.25is 170 Hp atacaksın benzini araba beygir gibi gidecek

schumici

schumici

Üye
ben bi performans düşkünü olarak lpgye karşıyım. arabaya yazık yaaa. benzin tabiki tercihim. ama şu an turbo dizel kullanıyorum mecburen

tanso

tanso

Üye
dizelle benzin arasında pek fark kalmadı en hesaplısı artık lpg

jatvalca

jatvalca

Üye
lpg kullanıyorum kimin ne söylediği umrumda değil ekonmik meselesi
dizel yıllık en az 30.000 kem yapmak gerekki karlı çıkılsın
benzinedde allah muhafaza güç yetmiyo

looney

looney

Üye
aynen dizel ;)

angelscafe

angelscafe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ben normal yani fabrika çıkışlı araçlardan bahsediyorum....Le Mans yarışlarındaki araçlar normal bir araca göre çeşitli düzenlemelere uğratılmıştır yoksa Le Mans'ın da sıradan bir yarıştan farkı kalmazdı....Ayrıca F1 yarışlarında da benzinli araçlar aşırı iyi performans veriyor ki... sen işin içine Le Mans'ı katmışsın bende F1'i katarım...
Görüşüne saygım var ama yanlış olduğundan emin olabilirsin:bilmem:

Takipçi Satın Al

Üst Alt