ses kalitesi o kadar iyi ki son ses açınca çok iyi ses veriyor git moto g al ne demek istediğimi öyle bir anlarsınki on numara telefon varya çok kaliteli tasarımı falan çok güzel tam eline oturuyor her zaman tek el ile kullanıyorusntamam sakin olMoto g on numara bak şimdi daha demin 70mb lık oyun indridm 3 dakikaya indi wifi bağlantısı 3 diş benim laptop aynı yerden 5 diş çekiyor 100 mb lık albümü 20 dakikaya indriyor arayüzü çok çok hızlı ekranı varya o kadar gerçekçiki sanırsın ki 1000 tl lik telefon kamerası güzel ama abartılacak bir şey iyok yinede discovery ile hemen hemen aynı fotoğraf kalitesi var şimdi trafic racer indirdim ve real racing de indirdim 400 mb güncelleme yapıyorses kalitesi o kadar iyi ki son ses açınca çok iyi ses veriyor git moto g al ne demek istediğimi öyle bir anlarsınki on numara telefon varya çok kaliteli tasarımı falan çok güzel tam eline oturuyor her zaman tek el ile kullanıyorusn
hayırlı olsun kardeşim,Benimde fikrim moto g den yana da burda ikinci el bulamadığım için dedim belli olmaz diye bu anketi yaptım.
King kardeşim gerçekten süper anlatmışsın moto g ye hayrandım şimdi delisiyim diyebilirim.(Biraz almanın heyecanı var herhalde biraz soluklan)
tamam sakin olhayırlı olsun kardeşim,

Doğru diyosun ama hiç belli olmazmoto g taibiki discovery 4.4 alamıyo düzgün sonrasını hayatta alamaz

###IKINCI EL##### dedim amaİnternetten al o zaman Hepsiburada güzel indirimler yapıyor![]()