Anket Discovery mi? Moto G mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Discovery mi? Moto G mi?

• Discovery

Kullanılan: 11 39.3%
  • Moto G

Kullanılan: 17 60.7%

• Kullanılan toplam oy
    28

Casdee

Üye
    Konu Sahibi
Discovery mi? Moto G mi?
Konuda belirttiğim gibi her yönünü düşünerek oy kullanın.Yorumda yapsanız iyi olur :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Motorola Moto G derim. En azından arkasında Motorola markasının duruşu var. Teknik olarak da çok zayıf bir model değil mağazadaki oyunların çoğunu açmakla beraber. Performansı üst düzeye taşıyacak olan Android L güncellemesi de Moto G'ye gelecektir diye düşünüyorum, almasa bile şuanki hali de gayet performanslı bir cihaz, ancak Discovery'nin performansı biraz daha iyi olsa bile Moto G kadar artısı olduğunu düşünmüyorum.

yusuf1998x

Üye
performans olarak moto g ama kamerada discovery alır. ön 2mp arka 8mp.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Önce şunu belirteyim ki Motorola'nın adı var. Güvenilir, köklü bi firma.

Her iki telefonun da birbirlerine karşı üstünlükleri var. Discovery'nin artıları sd kart takılması, bataryanın çıkarılabilmesi vs. vs. Moto G'nin artıları malzeme kalitesi, daha iyi donanım, saf android, güncelleme desteği vs. vs.

Bana göre Moto G önde.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Şimdi moto g aldım daha yeni 30 dakika olmadı TEK KELİME İLE SÜPER TELEFON gidip incele ama incelerken ekran parlaklığını aç mağazadakilerin ekra paralklığı düşük oluyor şarjı uzun gitsin diye

fk555897

fk555897

Üye
Ben olsam Moto G alırdım.

Archonn

Archonn

Üye
Moto G. Bir kere arkasındaki marka sağlam. GM 4 ayı aşkın süredir KK için uğraşıyor gelen güncellemeye bak,yarım yamalak.

messevim

messevim

Üye
discovery derim

MR.ROOKİE

MR.ROOKİE

Üye
moto g öneririm eğer karşılaştırmalarını izlersen 5mpx 8mpx den daha iyi çektiğini görebilirsin :oke:

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Moto g on numara bak şimdi daha demin 70mb lık oyun indridm 3 dakikaya indi wifi bağlantısı 3 diş benim laptop aynı yerden 5 diş çekiyor 100 mb lık albümü 20 dakikaya indriyor arayüzü çok çok hızlı ekranı varya o kadar gerçekçiki sanırsın ki 1000 tl lik telefon kamerası güzel ama abartılacak bir şey iyok yinede discovery ile hemen hemen aynı fotoğraf kalitesi var şimdi trafic racer indirdim ve real racing de indirdim 400 mb güncelleme yapıyor :D ses kalitesi o kadar iyi ki son ses açınca çok iyi ses veriyor git moto g al ne demek istediğimi öyle bir anlarsınki on numara telefon varya çok kaliteli tasarımı falan çok güzel tam eline oturuyor her zaman tek el ile kullanıyorusn

• Beğen
Tepkiler: Casdee
messevim

messevim

Üye
Moto g on numara bak şimdi daha demin 70mb lık oyun indridm 3 dakikaya indi wifi bağlantısı 3 diş benim laptop aynı yerden 5 diş çekiyor 100 mb lık albümü 20 dakikaya indriyor arayüzü çok çok hızlı ekranı varya o kadar gerçekçiki sanırsın ki 1000 tl lik telefon kamerası güzel ama abartılacak bir şey iyok yinede discovery ile hemen hemen aynı fotoğraf kalitesi var şimdi trafic racer indirdim ve real racing de indirdim 400 mb güncelleme yapıyor :D ses kalitesi o kadar iyi ki son ses açınca çok iyi ses veriyor git moto g al ne demek istediğimi öyle bir anlarsınki on numara telefon varya çok kaliteli tasarımı falan çok güzel tam eline oturuyor her zaman tek el ile kullanıyorusn
tamam sakin ol :) hayırlı olsun kardeşim,

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation, KinG CrazY ve Casdee

Casdee

Üye
    Konu Sahibi
Benimde fikrim moto g den yana da burda ikinci el bulamadığım için dedim belli olmaz diye bu anketi yaptım.
King kardeşim gerçekten süper anlatmışsın moto g ye hayrandım şimdi delisiyim diyebilirim.(Biraz almanın heyecanı var herhalde biraz soluklan :):) )

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Benimde fikrim moto g den yana da burda ikinci el bulamadığım için dedim belli olmaz diye bu anketi yaptım.
King kardeşim gerçekten süper anlatmışsın moto g ye hayrandım şimdi delisiyim diyebilirim.(Biraz almanın heyecanı var herhalde biraz soluklan :):) )

almanın heyecanı yok aslında hevesim kaçmıştı telefondan çünkü 2 hafta önce almaya gittik almadan geri döndük sonra hevesim kaçmıştı ve mağazada telefonu inceleyemedim ilk kez alınca inceledim çok güzel telefon abartmıyorum :)
tamam sakin ol :) hayırlı olsun kardeşim,

Çok teşekkür ederim :)

MaxipmaN

Üye
moto g taibiki discovery 4.4 alamıyo düzgün sonrasını hayatta alamaz

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Kesinlikle moto g öneriyorum. Saf android olması ve motorola kalitesi bile benim için yeterli bir seçenek.

Casdee

Üye
    Konu Sahibi
Hiç sizin memlekette ikinci el Moto G bulunuyormu ve kaça satıyorlar?

Invoke

Invoke

Üye
Moto G.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY
KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
İnternetten al o zaman Hepsiburada güzel indirimler yapıyor :)

Üst Alt