NokiaBeLLe
Üye
sen geride kalmışsın kardeş mtk kaynak kodlarını dagıttıişlemciye uygun 4.2 üstü kaynak kodları yokken nasıl oluyor da verebiliyorlaranca 4.4 temalı 4.2 verirler
sen geride kalmışsın kardeş mtk kaynak kodlarını dagıttıişlemciye uygun 4.2 üstü kaynak kodları yokken nasıl oluyor da verebiliyorlaranca 4.4 temalı 4.2 verirler
ben niye bulamıyorum peki kaynak kodlarını?sen geride kalmışsın kardeş mtk kaynak kodlarını dagıttı
Dağıtıldı kodlar. Pittechten bakabilirsinben niye bulamıyorum peki kaynak kodlarını?
kardes sen ne içtin mediatek de quallcoom gibi bir işlemci markası ve şirketi media tek qualcomla kapışıyo yani mediatek deyipde geçme 8 gerçek çekirdegi yapan ilk şirket bunu belirteyim hem bu mtk 6589 işlemciyi android 5 e kadar kaynak kodunun oldugu açıklamasını yapmıştı öyle hatırlıyorum tabi mtk6589 a android 5 gelirmi bilinmez hatta android 5 çıkacakmı oda bilinmiyor yaniben niye bulamıyorum peki kaynak kodlarını?
hocam tamam salladınızda bukadarına pes pittechde adamlar kerneli kendileri derliyor gerçi onnunda çalışıp çalışmayacağı meçhul ve mtk hiiçbir işlemcinin kodunu vermiyor geliştiriciler kendileri derliyorkardes sen ne içtin mediatek de quallcoom gibi bir işlemci markası ve şirketi media tek qualcomla kapışıyo yani mediatek deyipde geçme 8 gerçek çekirdegi yapan ilk şirket bunu belirteyim hem bu mtk 6589 işlemciyi android 5 e kadar kaynak kodunun oldugu açıklamasını yapmıştı öyle hatırlıyorum tabi mtk6589 a android 5 gelirmi bilinmez hatta android 5 çıkacakmı oda bilinmiyor yani
Kitkat gelecek zaten bunu romu yapan kendi diyor.ayrica kodlarin verilmedegini nerden cikardinhocasalladınızda bukadarına pes pittechde adamlar kerneli kendileri derliyor gerçi onnunda çalışıp çalışmayacağı meçhul ve mtk hiiçbir işlemcinin kodunu vermiyor geliştiriciler kendileri derliyor
pittechde adam kernel derliycem diye biyerini yırtıyor eğer verildiyse bi kaynak vs. veriirsenizKitkat gelecek zaten bunu romu yapan kendi diyor.ayrica kodlarin verilmedegini nerden cikardin
Facebookunu takip edebilirsinpittechde adam kernel derliycem diye biyerini yırtıyor eğer verildiyse bi kaynak vs. veriirseniz
herhangi bir tarih vermişmi sadece vericem diyor ve o kişi sadece geliştirici kernel ondada yok etraftan derlemeye çalışıyorFacebookunu takip edebilirsin
asadasdasfasf
-----
Asıl, kitkat gelmesi için bir neden yok.
----
Adamlar diskavriye kitkat vereceğiz dedi mi? Çalışıyoruz, demek başka bir şey.
-----
Şu cihazları ve firmaları eleştirince babanızın malıymış gibi savunmayın.
------
GM, Elit ile yanlış oynadı. Hemen şiştiler, bir havalar bir havalar. 1300 etiket mi olur elit'e? Kesinlikle hakketmiyor ama sağ olsun dh çok güzel reklamlarını yapıyor adamların.
-------
Elitin bataryasını arttıracaklardı. Böyle de diyorlardı bir aralar. Yahu neyi arttırıyorsun ? Cihazlar o kadar gelmiş, bataryaları da almışsın zaten. O kadar cihazın tekrar bataryasını mı değiştireceksin ? "Bir sürü zarar. Yok gençler, mümkün değil, yapamayız, olmaz, zarar ederiz yav." , diyemiyorlar tabi. Diyemezler de zaten. "Tamam, üzerinde çalışıyoruz." en kolay cümle. Yapıştır, gitsin.
bu adam şu yazdıklarından dolayı banlandıysa yazıklar olsun
Hayır kendi isteğiyle banlandı

Başka bilgilerde var ama söyleyemem. Ama gelecek kitkatherhangi bir tarih vermişmi sadece vericem diyor ve o kişi sadece geliştirici kernel ondada yok etraftan derlemeye çalışıyor
bu adam şu yazdıklarından dolayı banlandıysa yazıklar olsun