MaxipmaN Üye Siycey' Alıntı: valla tam emin değilim çocuga sormam lazım ama bana 8 demişti şuanda 650tl ye satılan model hangisiyse odur Genişletmek için tıkla ... 4
Siycey' Alıntı: valla tam emin değilim çocuga sormam lazım ama bana 8 demişti şuanda 650tl ye satılan model hangisiyse odur Genişletmek için tıkla ... 4
tahoo Üye muhsin13' Alıntı: yükleme yerini h. kart yaptım 4 gb boş alan var ama depolama kısmında 15 mb yer var diyor Genişletmek için tıkla ... Clean master yukle eski kalıntıları sil. Yüklediğin silfigin eski programlardan kalıntı vardır.
muhsin13' Alıntı: yükleme yerini h. kart yaptım 4 gb boş alan var ama depolama kısmında 15 mb yer var diyor Genişletmek için tıkla ... Clean master yukle eski kalıntıları sil. Yüklediğin silfigin eski programlardan kalıntı vardır.
kamuraN021 Üye muhsin13' Alıntı: yükleme yerini h. kart yaptım 4 gb boş alan var ama depolama kısmında 15 mb yer var diyor Genişletmek için tıkla ... hafıza değiştirirken teli yeniden başlatman lazım galiba gmd lerde refresh sorunu var yanlışım varsa düzeltin
muhsin13' Alıntı: yükleme yerini h. kart yaptım 4 gb boş alan var ama depolama kısmında 15 mb yer var diyor Genişletmek için tıkla ... hafıza değiştirirken teli yeniden başlatman lazım galiba gmd lerde refresh sorunu var yanlışım varsa düzeltin