GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

memo4535

memo4535

Üye
Aynen deneyen kimse olmamis galiba baska forumdan 1.60 gb falan dosya indirdim kurmaya calistim ancak hatalar verdi uyumlu degil diye scatter dosyasini bu forumdaki ana konunun sp flash toolstan aldim ve onla flashladim ve bu sefer alcatel romdan orjinal discovery 2 romuna dondum ilk basta tel acilirken sim karti bulunamadi diyor ama o kadarda olsun hafiza kartini goruyor sıkıntı yok eger kurmak isteyen olursa yardimci olurum.
Hocam guzel bi anlatim hazirlarsaniz konuya ekleme yapabiliriz :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Yoksun ortalarda :) @jeosalih

• Beğen
Tepkiler: memo4535
memo4535

memo4535

Üye
Keske ana konudan ayri konu acmasaydik anlatimi var zaten bu konuda

Teknojix

Teknojix

Üye
Keske ana konudan ayri konu acmasaydik anlatimi var zaten bu konuda
Bu stock rom yedek değil cwm ile yüklenmiyor konudaki rom plus cihazlara olmuyordu ve tamamen farklı bir yöntem ile flashlanıyor nerede var?

memo4535

memo4535

Üye
Orjinal stock rom mu?

seytanazapta666

Üye
selam ustad dediğin sekilde yaptım oldu her sey root falan da bir siteden miu indirdim kurdum acıldı twrp den ama menu geçişlerinde sıkıntı var kaydırmaya calıstıgımda oburku sayfa hemen gelimiyor sence neden yapabilir onun haricibde bir sıkıntı yok gibi geldi

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
selam ustad dediğin sekilde yaptım oldu her sey root falan da bir siteden miu indirdim kurdum acıldı twrp den ama menu geçişlerinde sıkıntı var kaydırmaya calıstıgımda oburku sayfa hemen gelimiyor sence neden yapabilir onun haricibde bir sıkıntı yok gibi geldi
Yazılım hatası var farklı bir launcher kullanarak sorunu cözebilirsin

seytanazapta666

Üye
usta bir şey soracam ya bu mıuı da guncelleme var indiriyom ama nasıl kuracaam onu bilmiyorum yardımcı olursan sewinirim

ecel227

Üye
Miui romunda kamera vs calisiyor mu

seytanazapta666

Üye
portlama derken portlanmısı varmıdır ben arıyom bulamadım gitti usta ya bir yardımcı olsan twrp den kurulmaz mı yaa nasıl işi bu ya guncelleme indiriyoz kuramıyoz acayip bisey yaaaa

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
portlama derken portlanmısı varmıdır ben arıyom bulamadım gitti usta ya bir yardımcı olsan twrp den kurulmaz mı yaa nasıl işi bu ya guncelleme indiriyoz kuramıyoz acayip bisey yaaaa
Bunu ancak romu yapan becerebilir yada uzman biri :oke:

seytanazapta666

Üye
tel en sonunda brick oldu kanıımca acılmıyo recovery de acılıo ama format falan atsamda kalıo orda sizin dediklerinizi yapamaya calıstım ama cince recovry bi turlu portlayamadım sp flash toll dan tel gormuyo hiç bir sekilde :)

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
tel en sonunda brick oldu kanıımca acılmıyo recovery de acılıo ama format falan atsamda kalıo orda sizin dediklerinizi yapamaya calıstım ama cince recovry bi turlu portlayamadım sp flash toll dan tel gormuyo hiç bir sekilde :)
Garanti yolu gözüktü

seytanazapta666

Üye
garanti kapsamına girmez heralde :P

Teknojix

Teknojix

Üye

İşletim sistemin windows 8 veya windows 8.1 ise görmez bende de görmüyordu. Win7 bir bilgisayarda denedim ve gördü.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Orjinal recovery yüklüyse gönder bi sıkıntı olmaz
Win 8 de imzalamayı ve güvenlik duvarını kapat

Üst Alt