Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neden orjinale dönemiyorsun
bn miui v6 yı denedim ama sevmedim güzel değil
discovery 2 nin rom sıkıntısı çok büyük
bn aynı zamanda s4 kullanıcısıyım istemediğin kadar rom var
şimdi s4 rom denedim çalışmadı jeosalih kullanıcısının verdiği romu denedim oda çalışmadı
bir tek miui çalıştı oda güzel değil
neden orjinale dönemiyorsun
bn miui v6 yı denedim ama sevmedim güzel değil
discovery 2 nin rom sıkıntısı çok büyük
bn aynı zamanda s4 kullanıcısıyım istemediğin kadar rom var
şimdi s4 rom denedim çalışmadı jeosalih kullanıcısının verdiği romu denedim oda çalışmadı
bir tek miui çalıştı oda güzel değil
paylasan oyle yazmıs ama bence değil. boyutu çok yüksek indirdim ama flashlamadım içindeki recovery orjinal değil. bence alcatelin ama adam discovery 2 diye paylaşmış
Bu konuda bir gelisme var mi? Son denememden sonra Alcatel ROM da kaldim. Orjine ROM a donmek istiyorum
sebo7
Üye
5.0 için fazlamı umutluyum
Gofrettin115
Üye
Adam gibi yapsınlar da
daywalker78
Üye
İlk sayfada yazanları yapıyorum ancak supersu kodunu güncele sırasında uzunca bir süre bekliyor ve supersu kodu güncellenmedi diyor. Yardım edermisiniz ne yapmalıyım?
İlk sayfada yazanları yapıyorum ancak supersu kodunu güncele sırasında uzunca bir süre bekliyor ve supersu kodu güncellenmedi diyor. Yardım edermisiniz ne yapmalıyım?
Yok üstat olmuyor. Anladığım kadarıyla mavi Çince program root sırasında birşey sordu oradaki seçenekle alakalı. Cpu zor telefonu rootlu gösterirken root checker rootsuz görüyor. Tekrar root yapmaya çalışınca aynı programı telefona kurmuyor. Acaba başka bir root programı kullansak olurmu, tavsiyeniz nedir.
ÇaRşI 2387
Üye
Ben programla root atma taraftari degilim . Cwm yukleyip recoveryden supersu zip i flaslayacaksin oldu bitti
daywalker78
Üye
Biraz acemi olduğumuz için program kolay geliyor.araştırıp öyle yapayım Ozaman. ilgin için teşekkürler
Elimden geldiği kadar maddeler halinde karşılaşılan sorunları cevaplamaya çalışacağım. Bu konuda Driver, Recovery, Root, Rom paylaşılmaktadır. Öncelikle alıntı bile yazılsa Maxicep harici başka bir forumda paylaşmayalım. Daha önce bu ve bunun benzeri konu açan arkadaşlar bu konuyu açma sebebim herşeyin bir arada ve anlaşılır şekilde olmasıdır. Konudaki içerikler kendi uploadım ve anlatımım olup, içerikler için destek olan maxicep üyelerine teşekkür ederim.
Anlatımlar hiç birşey bilmeyen biri için basitleştirilerek ve gereksiz detaylandırılarak akarılmıştır. Anlatımın çok yer kaplamaması ve aranılan içeriğin çabuk bulunabilmesi için tarifler spoilere tıklandığında açılacak şekilde ayarlanmıştır.
Paylaşılanların hepsi tarafımdan kesinlikle denenmiştir.