GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

-LazKopaT61

Üye
neden orjinale dönemiyorsun
bn miui v6 yı denedim ama sevmedim güzel değil
discovery 2 nin rom sıkıntısı çok büyük
bn aynı zamanda s4 kullanıcısıyım istemediğin kadar rom var
şimdi s4 rom denedim çalışmadı jeosalih kullanıcısının verdiği romu denedim oda çalışmadı
bir tek miui çalıştı oda güzel değil

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
neden orjinale dönemiyorsun
bn miui v6 yı denedim ama sevmedim güzel değil
discovery 2 nin rom sıkıntısı çok büyük
bn aynı zamanda s4 kullanıcısıyım istemediğin kadar rom var
şimdi s4 rom denedim çalışmadı jeosalih kullanıcısının verdiği romu denedim oda çalışmadı
bir tek miui çalıştı oda güzel değil
miui orjinal haliyle kullanılmıyor zaten novayla kendime göre özelleştirdim
pittecht deki discovery2 stock romu denedinmi
@jeosalih hocam

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Hala güncelleme gelmedi offf dokunmatik dandik oyunlarda belli oluyor beyaz cihazım

memo4535

memo4535

Üye
bence discovery 2 nin hastalıgı olacak bu dokunmatik 93 model sahinlerin karbüratör hastalıgı gibi

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
mtk droid tool cihazimi gormuyor, hangi driver gerekli kullanan arkadaslar varmi?

memo4535

memo4535

Üye
O program bu cihazi gormuyo

scahyir

Üye
paylasan oyle yazmıs ama bence değil. boyutu çok yüksek indirdim ama flashlamadım içindeki recovery orjinal değil. bence alcatelin ama adam discovery 2 diye paylaşmış
konu bu

Bu konuda bir gelisme var mi? Son denememden sonra Alcatel ROM da kaldim. Orjine ROM a donmek istiyorum

sebo7

sebo7

Üye
5.0 için fazlamı umutluyum :)

• Beğen
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Adam gibi yapsınlar da

daywalker78

Üye
İlk sayfada yazanları yapıyorum ancak supersu kodunu güncele sırasında uzunca bir süre bekliyor ve supersu kodu güncellenmedi diyor. Yardım edermisiniz ne yapmalıyım?

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
İlk sayfada yazanları yapıyorum ancak supersu kodunu güncele sırasında uzunca bir süre bekliyor ve supersu kodu güncellenmedi diyor. Yardım edermisiniz ne yapmalıyım?
kaldirip tekrar dene

daywalker78

Üye
Yok üstat olmuyor. Anladığım kadarıyla mavi Çince program root sırasında birşey sordu oradaki seçenekle alakalı. Cpu zor telefonu rootlu gösterirken root checker rootsuz görüyor. Tekrar root yapmaya çalışınca aynı programı telefona kurmuyor. Acaba başka bir root programı kullansak olurmu, tavsiyeniz nedir.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Ben programla root atma taraftari degilim . Cwm yukleyip recoveryden supersu zip i flaslayacaksin oldu bitti

• Beğen

daywalker78

Üye
Biraz acemi olduğumuz için program kolay geliyor.araştırıp öyle yapayım Ozaman. ilgin için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387

mehmet.1116

Üye
Elimden geldiği kadar maddeler halinde karşılaşılan sorunları cevaplamaya çalışacağım. Bu konuda Driver, Recovery, Root, Rom paylaşılmaktadır. Öncelikle alıntı bile yazılsa Maxicep harici başka bir forumda paylaşmayalım. Daha önce bu ve bunun benzeri konu açan arkadaşlar bu konuyu açma sebebim herşeyin bir arada ve anlaşılır şekilde olmasıdır. Konudaki içerikler kendi uploadım ve anlatımım olup, içerikler için destek olan maxicep üyelerine teşekkür ederim.

Anlatımlar hiç birşey bilmeyen biri için basitleştirilerek ve gereksiz detaylandırılarak akarılmıştır. Anlatımın çok yer kaplamaması ve aranılan içeriğin çabuk bulunabilmesi için tarifler spoilere tıklandığında açılacak şekilde ayarlanmıştır.

Paylaşılanların hepsi tarafımdan kesinlikle denenmiştir.

Discovery 2 ve Plus Driver
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Discovery 2 ve Plus Root

Discovery 2 ve Plus Orjinal Recovery

Discovery 2 ve Plus İngilizce Dokunmatik TWRP 2.8.5.0 Recovery (Türkiye'de İlk) (Recovery Menüde Otg Çalışıyor)

Discovery 2 ve Plus Çince Dokunmatik Recovery

Çince Recovery Menüde Format Atma

Çince Recovery Menüde Yedek Alma ve Geri Yükleme

Discovery 2 Rootsuz Güncelleme Alabilen Rom Yedeği (Türkiye'de İlk) (Plus Telefonda Denenmedi)

Discovery 2 ve Plus için Alcatel Orjinal ROM

MIUI6 ROM

Discovery 2 ve Plus Telefonun Açılmıyor İse

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
?

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Güncelleme gelmedi halen

daywalker78

Üye
Orjinal rom ile xposed gravity veya başka modüllerinden deniyen oldumu acaba? Hangi modüller çalışıyor. Gravity denedim açılmadı telefon.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Orjinal rom ile xposed gravity veya başka modüllerinden deniyen oldumu acaba? Hangi modüller çalışıyor. Gravity denedim açılmadı telefon.
bende xposed, xuimod ve xtoolbox calisiyor ama gravitybox calismiyor

daywalker78

Üye
Xposed versiyonu fark ediyormu modüller için.Bugün 3 kere formatladım bıktım yeniden kurmaktan. Gravity çalışa iyi olurdu zaten romda yok.

Üst Alt