GM Discovery 2 Discovery 2 [Rom, Recovery, Root, Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

simsekbaris08

simsekbaris08

Üye
BEYLER ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM ROMU KURDUM SONRA ESKİ RECOVERYE DONDUM FORMAT ATTIM TELE TEL GENERAL MOBİLE YAZISINDA KALIYOR CİNCE RECOVERY YAAACAM AMA YAPAMIYORUM LUTFEN YARDIM EDİN ACİLLLL

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
BEYLER ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM ROMU KURDUM SONRA ESKİ RECOVERYE DONDUM FORMAT ATTIM TELE TEL GENERAL MOBİLE YAZISINDA KALIYOR CİNCE RECOVERY YAAACAM AMA YAPAMIYORUM LUTFEN YARDIM EDİN ACİLLLL
Keşke format atmasaydın, romu tekrar kursan ?

devrim0724

Üye
discovery 2 açılmıyor (Discovery 2 ve Plus Telefonun Açılmıyor İse) başlığndaki tüm işlemleri yaptım çince rocevery den 1 diyorum sonra 2 diyorum ama romzip çıkmıyor hata veriyor. yardımcı olabilirmisin tşkler.
discovery 2 açılmıyor (Discovery 2 ve Plus Telefonun Açılmıyor İse) başlığndaki tüm işlemleri yaptım çince rocevery den 1 diyorum sonra 2 diyorum ama romzip çıkmıyor hata veriyor. yardımcı olabilirmisin tşkler.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Twrp recovery kur

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Root yapıcam inadına güncelleme gelir bu seferde hay a.... General mobili

memo4535

memo4535

Üye
6 ay once root attim gelmedi daha suan hemem stock yedege donebilirim beklemedeyim

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Orjinal kamera cihazın hangi klasörüne gömülü miui roma atmaya çalışıyorum da bulamadım

Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
6 ay once root attim gelmedi daha suan hemem stock yedege donebilirim beklemedeyim
Ben root yapmıştım sonra Orj stock rom yuklerken hard brick oldu anakart değişti büyük ihtimal serviste şimdi de güncelleme gelirse diye yapmadım ocaktan beri yok güncelleme

devrim0724

Üye
twrp kurulu ama yedek dosyalarını geri yükleyecem E: block device not present. cannot wipe cache hatası alıyorum

devrim0724

Üye
şöyle anlatayım rom çöktü.recovery modlara girebiliyorum ama rom yüklemesi yapamıyorum
sdcard olmadığı için her hangi bir tepki yok. fastboot yaptım yükleme yaptı ama telefonda hiç bir hareket yok rom adına yedek klasoru sadece flash bellekte var otg ile bağladığımda görüyor ama üstteki hatayı veriyor
general mobile ekranında kalıyor servise verdim ilkinde şimdi olursa sizlerden yardım almak istiyorum. çözüm olsun bizlerde yapalıım diye
E:Unable to mount '/data'
E:Block device not present, cannot wipe Data.
E:Unable to format to remove encryption.
E:Unable to mount '/system'
E:Unable to mount '/cache'
E:Unable to mount storage.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
simsekbaris08

simsekbaris08

Üye
BEYLER BEN YAPTIM Bİ SİTEDE BULDUM D2 NİN ORJİNAL ROMU FLN ROM ATARMIŞ GİBİ ATMIYONUZ SPFLASH TAN HER SEYİ İLK FORMATTAN SİLİYONUZ SONRA İŞTE SİTEDEKİ GİBİ YAPIYORSUNUZ BNMKİ PLUSTU BN YAPTIM D2 YE DONDU ACILISTADA D2 YAZIYOR SONRA MİUİ YE GERİ DODUM BAŞKA SİTENİN LİNKİ PAYLAŞMAK YASAKSA PAYLAŞİMAM YASAK DEĞİLSE PAYLASIYIM AGA

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
BEYLER BEN YAPTIM Bİ SİTEDE BULDUM D2 NİN ORJİNAL ROMU FLN ROM ATARMIŞ GİBİ ATMIYONUZ SPFLASH TAN HER SEYİ İLK FORMATTAN SİLİYONUZ SONRA İŞTE SİTEDEKİ GİBİ YAPIYORSUNUZ BNMKİ PLUSTU BN YAPTIM D2 YE DONDU ACILISTADA D2 YAZIYOR SONRA MİUİ YE GERİ DODUM BAŞKA SİTENİN LİNKİ PAYLAŞMAK YASAKSA PAYLAŞİMAM YASAK DEĞİLSE PAYLASIYIM AGA
at bakalım nasılmış

simsekbaris08

simsekbaris08

Üye

AGA BU FORUMDA ANLATILMIŞ
NOT: FORMA ATARSANIZ İMEİ GİDER İMEİYİ NASL GERİ GETİRELECEGİ ANLATILMIŞ

best1905

best1905

Üye

deneyen var mı ? bunu arkadaşlar çalışır mı ?

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115

Üst Alt