rica ederim . Gecmis sayfalarda verilen xposed surumunu kurmustum4 etti. Versiyon hangisi 2.5.1 mi. Birde xblast çalışıyomu. Sizide yordum ilginiz için teşekküler.
Yok zip i yükleniyor.
twrp den yedek al miui v6 romunu dene sarzi daha iyiTelefonum discovery 2+ ve birazdan alcatel romunu kuracağım şarjın çok gitmesinden şikayetçiyim bakalım bunu kurunca düzelecek mi eğer memnun kalmassam orjinal romuma nasıl geri dönerim yedek falan alayım mı? nasıl neyle alacağım mobileuncle tools programı yüklü telefonum rootlu imei yedeği aldım
Recovery dosyasını ana dizine attığından emin ol, flash tool için universal driveri kurmayı deneArkadaş çin recoveryde kaldım uncletools ile twrp kuruyorum ama hala çince recovery açılıyor şu sp flash tool ile seçiyorum download tıklıyorum telefon kapalı iken usb bağlıyorum bir şey yapmıyor öyle download mod falan açılmaz ki telefon kapalı iken eminmisiniz?
Guncelleme ne zaman gelecek su dokunmatik bide sarjı çözsünler satmayacam
Bende yukleniyo sorun yok
. Hocam nasil kurdunuz cin recoveryden mi yuklemeden once hangi rom kuruluydu ve hangi asanalari izlediniz paylasir misiniz?Yok rootsuz 001025 konudaki varya o
clockworkmod klasörünü telefon hafızasına atıp çince recovery menüsünden sırasıyla 5-2-2 yapıcaksın. Hocam nasil kurdunuz cin recoveryden mi yuklemeden once hangi rom kuruluydu ve hangi asanalari izlediniz paylasir misiniz?
Dünyada bir ilki başarmışsınPlus cihazlar için ne yapıcaz ya orjinal romu yok mu? :/
Siz olmaz falan dediniz ama ben discovery 2+ cihazıma discovery 2 01025 sürümünü yükledim sp flash tool ile. IMEI numarası bile gitmemiş çok sevindim![]()

