Yüksek doğruluktamıTelefonun GPS'si biraz sorunlu gibi. Ingress oynarken yerimi bulmakta çok zorlanıyor.
Evet.Yüksek doğruluktamı
Sorunu çözdüm. GPS Status Test&Fix diye bir uygulama yüklemiştim, gerçekten çalıştı. Yerimi bulması 2 saniye sürüyor artık.Bende 10 20 metre sapma oluyor sadece

kardeş konuda 15-16 anlatım var sen ne yaptın?Oncelikle paylasimlariniz icin tesekkurler.
Yonergelerde belirtildigi sekilde kurulumu yaptim ve kurulumdan sonra "the process android.process.media has stopped" hatasi aliyorum. Her klavye acilmaya calistiginda bu hatayi aldigimda telefon uzerinde islem yapamiyorum. Ayrica telefonu bilgisayara bagladigimda disk olarak gormediginden yeniden rom da atamiyorum.
Ne tavsiye edersiniz?
kardeş konuda 15-16 anlatım var sen ne yaptın?
Telefon plus degil cift sim kartliHe şimdi oldu telefonun plus mı? Ve telefonu pcye bağladığında ayarlardan mtp olarak bağladığından emin ol diski görmemesi ondan. önce bu sorunu çözelim telefon düzelir merak etme
Su anda Cince recovery yuklu ve telefon root luTelefon bağlanabiliyor ise pcye. öncelikle çince reco kurulu değil ise kur. ardından format at. sonra yedeği telefon hafızasına atıp tekrar yükle. hepsi konuda detaylı anlatılıyor. ben o yedeği 3 kere kurdum telefonuma sorun olmadı. Bi hata olmustur dediklerimi yap. sp flash tool işine bulaşma sakın. Birde marketten bussyboxu indir kur. recoveryde onun komutları lazım olacak.@scahyir
yok canım ya. Orj şarj aleti ile açık iken telefona dokunmassan 2 saat civarı. kapalı ise neredeyse 1 saate full çekiyo. senin sorunun arka planda çok uygulama olması olabilir. cleanmaster yükle açılış programlarını bi denetle. en basiti bir oyun bile telefonu açtığında hemen çalışmaya başlayabiliyor. Buda ram ve şarj tüketimi. Kaldıki ben çift hat, 3g, gps, wiriless sürekli açık bende. yinede şarj bir günde bitmiyor. Akşamları en az 2 saat oyun oynarız oğlumla. 3 4 ssat wiriles ile internet felanGözün aydın @jeosalih
Benim cihaz boşken 3 saatte şarz oluyor bu normalmi sizde nasıl?
O zaman bi sorun var clean masteri hep kullanirim, ram ortalama 48 lerdeyok canım ya. Orj şarj aleti ile açık iken telefona dokunmassan 2 saat civarı. kapalı ise neredeyse 1 saate fu ll çekiyo. senin sorunun arka planda çok uygulama olması olabilir. cleanmaster yükle açılış programlarını bi denetle. en basiti bir oyun bile telefonu açtığında hemen çalışmaya başlayabiliyor. Buda ram ve şarj tüketimi. Kaldıki ben çift hat, 3g, gps, wiriless sürekli açık bende. yinede şarj bir günde bitmiyor. Akşamları en az 2 saat oyun oynarız oğlumla. 3 4 ssat wiriles ile internet felan
yaw açılış programlarına bi bakarmısın. ram boşaltmaya tıkladığında üstte yazıyo oraya tıklıcan açılış programarı listesi çıkacakO zaman bi sorun var clean masteri hep kullanirim, ram ortalama 48 lerde