Gerekli tüm bilgileri verecem 1-2 saate kadar servisi kaçıracam
Yalnız dediği recovery harika googleden araştırdım. Yedeği 3 4 farklı tipte alabiliyor ROM.zip çam twrp felan ama hangisi bize uyumlu bulamadımTamam durumu düzelttim paylaşır inş@ahsemetvil
Yok oldun?
Benim tablette cwm philz ben cekmedim ama kulllandimYalnız dediği recovery harika googleden araştırdım. Yedeği 3 4 farklı tipte alabiliyor ROM.zip çam twrp felan ama hangisi bize uyumlu bulamadım
Xda dan 6040D philz recovery indirdin olmadı. Recovery menü bile açılmadı. Bence bu telefona idolx+ ın hiçbirşeyi olmuyor. Romları recoveryleri felan. Yanlış yoldayız bence bu telefonlar farklıİş yattı galiba @jeosalih @memo4535
O konuşan Arkadaşta resim falan attığı da yok icraat yok yani lafla olsaydı bende derim 5.0L kurdum diye @ahsemetvilXda dan 6040D philz recovery indirdin olmadı. Recovery menü bile açılmadı. Bence bu telefona idolx+ ın hiçbirşeyi olmuyor. Romları recoveryleri felan. Yanlış yoldayız bence bu telefonlar farklı
He o zaman is baska ama xda daki recovery ler çalışmıyor bunda bende denemistimİşi bitmemiştir adamın. Ülkemizde mesai saati en az 8. 7 saat önce servisi kaçırcam yazmış. Çalışıyor ise mesaisi bitmedi. Okuyor ise onu bilemem.
Evet yazılım güncel diyorHayır son sürüm 01025 seninki servisten gelnedimi son sürüm yuklumu diyor.