Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

jeosalih

jeosalih

Üye
:)

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Tamam durumu düzelttim paylaşır inş:) @ahsemetvil
Yok oldun?

jeosalih

jeosalih

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Yalnız dediği recovery harika googleden araştırdım. Yedeği 3 4 farklı tipte alabiliyor ROM.zip çam twrp felan ama hangisi bize uyumlu bulamadım
Benim tablette cwm philz ben cekmedim ama kulllandim

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
memo4535

memo4535

Üye
Bekleyelim belki flash tool a tam uygun cikartir

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
İş yattı galiba @jeosalih @memo4535

jeosalih

jeosalih

Üye
İş yattı galiba @jeosalih @memo4535
Xda dan 6040D philz recovery indirdin olmadı. Recovery menü bile açılmadı. Bence bu telefona idolx+ ın hiçbirşeyi olmuyor. Romları recoveryleri felan. Yanlış yoldayız bence bu telefonlar farklı

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
Xda dan 6040D philz recovery indirdin olmadı. Recovery menü bile açılmadı. Bence bu telefona idolx+ ın hiçbirşeyi olmuyor. Romları recoveryleri felan. Yanlış yoldayız bence bu telefonlar farklı
O konuşan Arkadaşta resim falan attığı da yok icraat yok yani lafla olsaydı bende derim 5.0L kurdum diye @ahsemetvil

jeosalih

jeosalih

Üye
İşi bitmemiştir adamın. Ülkemizde mesai saati en az 8. 7 saat önce servisi kaçırcam yazmış. Çalışıyor ise mesaisi bitmedi. Okuyor ise onu bilemem.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
    Konu Sahibi
İşi bitmemiştir adamın. Ülkemizde mesai saati en az 8. 7 saat önce servisi kaçırcam yazmış. Çalışıyor ise mesaisi bitmedi. Okuyor ise onu bilemem.
He o zaman is baska ama xda daki recovery ler çalışmıyor bunda bende denemistim

jeosalih

jeosalih

Üye
Forumda şuan profiline bakınca öyle yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Benim derleme numarası 01007V olması gereken bumu ?

• Beğen
Tepkiler: jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
Hayır son sürüm 01025 seninki servisten gelnedimi son sürüm yuklumu diyor.

jeosalih

jeosalih

Üye
1025 son sürüm ama. Sonunda v varmı senin sürümün.

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye

jeosalih

jeosalih

Üye
Bizimkinden v yok yalnız. Sana serviste yeni güncel sürüm yani daha dağıtmadıkları sürüm yüklemişler. Ama öyle olsa 25 ten büyük olurdu rakam. Kafam karıştı.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye

jeosalih

jeosalih

Üye
Yazılım güncel yazmasına Kanma bence. Ben bu teli ocağın 11 önde aldım. Derleme no 1023 tu. Oysaki ocak 9 da 25 çıkmıştı her denediğimde güncel dedi. Sonra telpaya mail attım sunucular bakımda şuan 1 hafta sonra yeniden dene dedi ozaman yükleyebildim. Yani şuan sunucuda bakımda olabilir.

Üst Alt