jhanluke
Üye
Talimatları tekrar oku olmazsa yarın bakarız ben yeni romu ekliyecem konuyaEvet romu indirdin ve.zipten cikardim
Telefonun hafızasında
Kardeş zaten bu orijinal ROM yüklediğin. Güncelleme kısmına bak sür 25 ise yüklenmiştir.Ok
Kendi romumu silmem gerekli mi veya.format
Bunu yükleyen oldumu hiç.MİUİ sitesine üye oldum sagokey ismim soru falan sorarım ok @jeosalih
bi kişi yüklemiş işte onun yorumu o yazısı generamobile forumda gördüm ordan alıntıladımBunu yükleyen oldumu hiç.
@YaşlıTaşCocuk54 o konudaki twrp 2.6.3 düzgün çalışıyor mu denedin mi. bi dene şunu yaw.
miu v6 yı o recovery ile yükledim diyen yalan söyler. recovery çalışmıyorki ne tuş ne dokunmatik
bende denedim yok arkadaş bu telde çalışan düzgün recovery
Tuşlar da çalışmıyor nedense cihazın yurt dışı adı Alcatel/TCL 6043D (IDOL X+)Dokunmatiğin çalışması için ayrı bir uğraşma gerek. Geliştiricisi uğraşmamıştır büyük ihtimal.
Xposed zaten çalışmıyor bu telefon da da sebonun yedek çalışıyormuş demek bide senin tel plus mı ? Bideilk defa bi telefonu brick ettimnasıl oldu anlamadım yaw. @sebo7 yedeği kurtardı telefonu Demekki bu telefona xposed yüklenmeyecekmiş
Allahtan Titanium backup düzenli yedek alıyor da klasör düzenine kadar geri yüklüyor. İlk para verdiğim uygulama
sebo yedeği zaten çalışıyor. 25 benimki. çok memnunum ben 23 ü zaten 1 hafta kullandımXposed zaten çalışmıyor bu telefon da da sebonun yedek çalışıyormuş demek bide senin tel plus mı ? Bide
01023 mü daha hızlı veya daha iyi 01025 mi daha iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?