Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

jhanluke

Üye
Bende olan sorun kapalıyken değil normal bağlayınca eskiden USB gibi görüyordu şimdi yok orada.

usta ilk sayfada yazılanları yaptım driwerleri kurdum tel açıkken hatta talimattaki şeyleri de flastools dan isaretledim tel kapattim format dedim tik yok download dedim tik yok usta

jeosalih

Üye
Bende olan sorun kapalıyken değil normal bağlayınca eskiden USB gibi görüyordu şimdi yok orada.
Pcye bağla teli sonra telin bildirim çubuğundan bağlantıyı tıkla en üstteki kodda baglanicak sende kamera veya şarj seçili sadece

jeosalih

Üye
Ben konuyu sessizce aldım yardım isteyen yarın sabah 9dan itibaren konuda olurum

Tepkiler: ÇaRşI 2387
himmm damam usta su pert gozuyle bagtigim tel gelsin garantiden adamlar yazılım atmaya aciz
usta bu miui 6 tamamı oldumu yani bizim telefonlara

Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54
deneme yanilmayla anlarız en fazla 220 lira verir ekranida yaptiririz
yada çöpe atarız telefonu

Rootlu cihaza orjinal yedeği recovery ile yüklesek güncelleme alınabiliyormu?

güncelleme Alsan ne almasan ne olacak ki 25 yukledik tel sapitti yahu garantilik oldu bir yeri yapıyorlar bir yeri bozuyolar

jhanluke

Üye
Kardeşim, Usta ben bu talimatları yaptım ama aynı kendi ROM'um çıkıyor formatlı da değil acaba sorun ne ya?

valla bende iki dene gmd 2 var ilk önce ben yukledim 25 dokunmatik mesaj yazarken iki iki basmaya başladı tel fazla ısınmaya başladı isbinca da dokunmatik iptal oluyordu tel kasiyodu ki oyun oynamayı bıraktım yanı sonra şeytana uydum oburkine yukledim oda garantilik oldu ayni sorun artı ekrana sürekli dokinuyomus gibi işlem yapmaya başladı yeminle tel sogudum artik garantiye gönderdim adamlar kısmı onarım yapamiyolarmis ekranda çatlak 220 lira ekran parası istiuolar sonra yazılım atacaklarmis bende dellendim gönderin telefonu dedim anlatacağın gmd her şeyi ile rezalet bence
sorun telpa orijinal romu surmuyolar piyasaya su tel gelsin bende başlıca bagalim ben yapabilecem mi

jhanluke

Üye
Beyler su 5 2 2 olmuyor ne yapacam