Benim de anakart değişecek herhalde. Çift simli versiyonu kullanmama rağmen orj. romu kuramadım, telefon açılmıyor. Neyse, bunlar hep tecrübedir. Bir de şu Telpa Vip olayını kullanabilmek için cihazı kargo ile mi göndermemiz gerekiyor?
arkadaslar bh miu nasil kuruluyor ya rot atmadan falan yazmis arkadas ama ben bir sey anlamadim gitti yapan deneyen oldumu calisiyormu yorunlara bakilirsa sikkinti var gibi kararsiz kaldim 025 su an versiyon discowery 2
dokinmatik olmazsa yuklenmiyo mu ses acmayla falanda gidiyo da hangisini kuracaz onu anlamadim samsung da yaptim ama discoveryde yapmadim hic aciklamada da hic bir sey anlasilmiyo
dokinmatik olmazsa yuklenmiyo mu ses acmayla falanda gidiyo da hangisini kuracaz onu anlamadim samsung da yaptim ama discoveryde yapmadim hic aciklamada da hic bir sey anlasilmiyo
Ne gerek var ki orijinal recoveryden yedek aldın zaten. İhtiyaç duyduğunda oradan yükle. Aynı şey fark yokki. Yedeğin içindeki dosyaları ve boyutları görmeden bişey diyemem. Ama o yedeği telde bırakma pcye yada otg ile flasha at.