suan en cok lazım olan stock rom beyler @sebo7@jeosalih in dediği gibi yaparsan hepimize yardım etmiş olursun gercekten hem stock rom portlarız hemde kedimiz custom rom üretmeye başlarız
Benim telefonda hafıza kartsız model. anlattıklarımın tamamını denedim ve 10025 in yedeğini aldım fakat rootlu. @sebo7 yedek alırsa rootsuz olacak. Kendi bileceği şey artık. Ama çok dua alacağı kesin. Eğer yapmaz yada yapamaz ise ben rootlu fakat en son sürümü bu hafta sonu upload edip paylaşıcam.
bendede var son sürüm iroot ile rootladım sonra unroot yaptım internetten biraz araştırma yaptım iroot da güncelleme alamıyomuş.@sebo7 baya dua alacak o kesin dedigin gibi
Benim telefonda hafıza kartsız model. anlattıklarımın tamamını denedim ve 10025 in yedeğini aldım fakat rootlu. @sebo7 yedek alırsa rootsuz olacak. Kendi bileceği şey artık. Ama çok dua alacağı kesin. Eğer yapmaz yada yapamaz ise ben rootlu fakat en son sürümü bu hafta sonu upload edip paylaşıcam.
Telefonu servise yollıcam. Sağ hopörlörün ızgarası çatlak ikiye ayrılmış hiç bir darbe almadan. Ses kısma tuşuna basarken bi gıcırtı sesi geliyor. Sinir oldum ya sizdede o gıcırtı sesi geliyor mu? Yeni bir güncelleme yayınlasalarda hem sürüm yükseltmede yaptırsam onu bekliyorum. Telefondan çok soğudum.
Merhaba arkadaşlar şuan yoğunum bakamadım foruma pek. Anladığım kadarıyla benden rom yedeği isteniyor. elimden geleni yapmaya çalışırım ancak 1-2 gün mühlet verin kafam rahatken yapmam lazım malum riskli işler bunlar..
Telefonu servise yollıcam. Sağ hopörlörün ızgarası çatlak ikiye ayrılmış hiç bir darbe almadan. Ses kısma tuşuna basarken bi gıcırtı sesi geliyor. Sinir oldum ya sizdede o gıcırtı sesi geliyor mu? Yeni bir güncelleme yayınlasalarda hem sürüm yükseltmede yaptırsam onu bekliyorum. Telefondan çok soğudum.
aynı sorun bende de var ızgaranın biri çatladı sonra 2. yerden çatladı. kasada şuan ses gelmeye başladı gıcık bir durum oluştu bende gittim silikon kılıf taktım seffaf siyah renkten telefon gayet güzel bir görünüm kazandı Telpaya bunun için mesaj atmıştım ancak teli gönderin bakalım dediler tekrar mesaj attım olursa VIP gönderip aynı gün yapılmasını isteyecem..
birde bu yedek alma işini daha net tane tane anlatırsanız sevinirim
@sebo7 telefonu yedeklicen bilgisayara sonra Custom recovery i yuklucen root yapmiycaksin ama sinra çince recovery den yedek alcan sonra telefona orjinal recoveryi yuklucen sonra da upload edersin
Arkadaşlnar son sürümün yedeğini aldım. Simdi upload ediyorum. Net biraz yavaş yarım saate anlatımlı bir şekilde buradan paylaşıcam. 10025 rootlu yedek... Bu arada siz yedekleriniz i alın
Arkadaşlnar son sürümün yedeğini aldım. Simdi upload ediyorum. Net biraz yavaş yarım saate anlatımlı bir şekilde buradan paylaşıcam. 10025 rootlu yedek... Bu arada siz yedekleriniz i alın
Wipe yaparken internal storage cihazın kendi hafızasindaki seyler silinmez dimi bide
01023 sürüm mü daha iyi 01025 mi daha iyi oba göre yükluycem bide senin yedeği yukleyince imei falan bisey olurmu? Insallah sistem uygulamalarını silmemisindir