sebo7
Üye
Rotsuz kullanamıyorum bende. Telefona para verip aldıysam istediğim gibi kullanmalıyım.Güncelleme gelsede denesek şunu yaf artık root yapmak istiyorum
AynenRotsuz kullanamıyorum bende. Telefona para verip aldıysam istediğim gibi kullanmalıyım.
CPUz çoğu telefonun bataryasını yanlış gösteriyor zaten. Pc'de de benim 667 MHz ramleri 333 MHz gösteriyordu.Birde bisey soracam yeni farkettim. Sitesinde d2 nin pili 2500 mAh gorunuyo ancak cpuz ile bakiom 1000 mAh yazio bende :-(
Batery doktorda ayni seyi dio 1000mAh gorunuyo :-S
Aynen
Yok hocam bende de 1000 mAh gösteriyor.sizinkinde doğrumu acep?
stock ROM kuracan arkadaşım ama dikkat etSelam önceden de yazmıştım buraya. Bende root var ve kurtulmak istiyorum guncelleme yapmak istiyorum. Ve ayni zamanda benim ekranında önceden olan bir sorun var yavaş algilama sorunu. Ne yapabilirim??
yavaş algılama derken ?Selam önceden de yazmıştım buraya. Bende root var ve kurtulmak istiyorum guncelleme yapmak istiyorum. Ve ayni zamanda benim ekranında önceden olan bir sorun var yavaş algilama sorunu. Ne yapabilirim??
VİP gönderdiysen 1 günde bakıyorlarStok rom yükledim talimatlara uyarak, ancak telefon birdaha açılmadı. Bu konulara yabancı değilim harfiyen uyguladım hata vermedi formatta da downloadta da yeşil işaret çıktı. Fakat cihaz açılmadı tekrar denemelerimde hata verdi download başarılı ama formatta hep hata verdi 5053 hatası sanırım. Galiba biraz şans işi yada kablo elektrik akımı batarya doluluk oranı falanda etkiliyor. Ama benim tlf brick olau.
Dün telefonu kargo ile telpaya gönderdim. Bugün aradım Yazılım yüklendi ve kargoya verildi dediler yarın gelecek bakalım napmışlar. Telpanın bu kadar hızlı olacağını düşünmüyordum 1 günde işlem yaptılar ayrıca cihaz garanti dışıda demediler.
Ben çift sim ile kullanıyordum ancak sorun çözülmüyordu. Onunla ilgisi yok ama costum rom yüklemeden önce 23 nolu güncellemeden sonra ciddi bir şekilde dokunmatik sorunu azalmıştı. costum yükledikten sonra devam etti orjinal roma zaten dönemedim en son tlf birck oldu bakalım tlf gelsinde.DH'de dediklerine göre telefonu çift sim kartla kullanınca ilginç bir şekilde dokunmatik sorunu çözülüyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?