Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

memo4535

Üye
Yedekte arkadasin programlar falan var

Tepkiler: caneira07

jeosalih

Üye
selam arkadaşlar kurmayı başarmışız sanırım bakamadım dünden beri bende
Evet 3 kişi basarili kurdu 2 kişi başarısız biyerde hata yaptılar cozemedik. Ama yükleniyor ama coook sagol

Tepkiler: caneira07 ve sebo7

jeosalih

Üye
Vallaha bana bu kadar yeter ben konudan çekiliyom. Uyarı türkçe yazsın tamam. Talimata uyunca yükleniyor. Bizi olursa özel msj atın konudan abonelik kaldırıyorum

Konu Sahibi
XDA da alcatelin romlarını görmüştüm acaba orda yapılan romlar bizim tele olur mu

inş sorunsuz çalışır güncelleme alır da kurtuluruz telpadan
Bende gördüm de denemeye yemedi bence hic bulaşma mtk mış ne biçim telefon bida samsung flaan alcam gerci ben moto g istiyodum babam almış bunu

Konu Sahibi
Bende biraz uzaklaşıyorum ama gene yardimci olacam

Tepkiler: seytanazapta666 ve caneira07

sebo7

Üye
Bende gördüm de denemeye yemedi bence hic bulaşma mtk mış ne biçim telefon bida samsung flaan alcam gerci ben moto g istiyodum babam almış bunu
bende samsung wave vardı bada işletim sistemli ona android yüklemiştim sıkıldıkça yükleyip değiştiriyordum bunu eşim almış hediye yoksa samsungdan şaşmam çünkü XDA da en çok rom yapılan telefon samsungun

Konu Sahibi
Bunu derdi çekilmez be mtk Çin hayatta uğraşamam bida böyle telefon istemem

Valla emeği geçen herkese tesekkurler yarın tekrar denicem EE artık yaparım artık sonuçta olay nihai halini aldı sanırım biraz bilgi karışıklığı olduğu için başarısız oldum

Son düzenleme:

memo4535

Üye
Ben yarin bidaha yapcam zaten

şimdi tekrar denedim download dıyorum 5 sn sonra kabloyu takıyorum ama bişi olmuyor usb aygıtı tanınmadı diyor

sebo7

Üye
5 sn bekleme direk tak bende direk takınca tanıdı downloada bas hemen tak