Discovery 2 Ana Konu {Root, Custom Recovery , Orjinal Recovery, Custom Rom, Stock Rom}

Sponsorlu Bağlantılar

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
arkadaş flash tool ile yüklenecek kıvama getirmiş

jeosalih

jeosalih

Üye
EE yaslitascocuk denicekti denemedi mi. Ayrı konu açmayin ana konu varken hem güncelleme aldığı kesin degilken

memo4535

memo4535

Üye
Beyler simdi mobildeyim once orda 3 tane rar dosyasi var.onlarin zaten boyutlari 0 dır.onlari silin.sonra .tar.a uzantili dosyalarin uzantilarindaki .a yi silin.ardindan sp flash tooldan rom yukleme olarak arastirin yukleniyor.
Bi deneyin dedigimi ben basari ile sonucladim bide siz deneyin garanti olsun

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387 ve jeosalih
jeosalih

jeosalih

Üye
Alınan yedeği inceledim. ROM tamamen Alcatel idolxplus ın. General mobile bi b.k yapmamış yani. Ön kameranın neden berbat foto çektiğide alcatelin orjinalinde 2 MP olusu. Yani yazılımla ön kamera düzelir. Lolipop alıp alamamamız tamamen alcatele bağlı yani. Kayıtlar 4.2.2 olarak romun hazırlandığı sonra yükseltiği yönünde. Zaten idolxplus 4.2.2 olarak çıkmıştı. Ama şöyle bir durum var. Alcatelin arkasında tcl var yani çok çok büyük ihtimal general mobile lolipopu resmi olarak yayınlanmasa bile gönül rahatlığı ile Alcatel romlar kullanılabilir. Son ve önemli bir şey ROM yüklendiği halde hala güncelleme de root hatası alırsanız konudaki orj recoveryi yükleyin sorun ortadan tamamen kalkıcaktır. Yedekte hiçbir root izi yok çünkü

memo4535

memo4535

Üye
@jeosalih kardesim mi diyeyim abi mi diyeyim artik bende inceledim bütün altyapi neredeyse alcatel.bu arada verdigim yontemi denediysen ben yarin paylasimi yapayim
Hem flashtool ile flashladigimizda recovery degistirmeye gerek kalmiyor

neziri

Üye
dosya nerde nasıl yapıcaz biriniz tam düzenleyip atarsa güzel olur

jeosalih

jeosalih

Üye
Ben denemedim benimde son sürüm yüklü. Ben teli rootsuz kullanamam. Yani yaslitascocuk deneyene kadar beklicez. Eline sağlık sende bayağı uğraştın fakat ben ayrı konu açılması taraftarı değilim. Romun bu konuda en üdte eklenmesi ve rarın maxicep konu linki ile sifrelenmesini istiyorum. Sonuçta bu site sayesinde bir araya geldik ve herkesin az veya çok büyük katkıları oldu.

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54 ve ÇaRşI 2387
jeosalih

jeosalih

Üye
dosya nerde nasıl yapıcaz biriniz tam düzenleyip atarsa güzel olur
Yaslitascocuk deneyene kadar paylasılmayacak. Dosya özel msj ile dağıtıldı. Denen ince konuya eklenicek

neziri

Üye
bizede atında bari öle yapın patlıyacam hem nasıl yükleyecez

memo4535

memo4535

Üye
Aslinda dogru söylüyosun benim pcmde dosyalar hazir @YaşlıTaşCocuk54 benim dedigim yontemi denesin ondada olursa bu konu altinda paylasim yapariz
@neziri sen benim anlattigiim sekilde dene flash tooldan
Beyler simdi mobildeyim once orda 3 tane rar dosyasi var.onlarin zaten boyutlari 0 dır.onlari silin.sonra .tar.a uzantili dosyalarin uzantilarindaki .a yi silin.ardindan sp flash tooldan rom yukleme olarak arastirin yukleniyor.
Bi deneyin dedigimi ben basari ile sonucladim bide siz deneyin garanti olsun

Burda anlattigim sekilde ben anlatamamissam @jeosalih anlamistir o anlativersin

jeosalih

jeosalih

Üye
Memo kardeş yanlısın var rom yüklenince orj recovery yuklenmeli. Yedek custom recovery ile alindigindan icinde custom recovery var. Yani o recovery otomatik flashlanir. Custom recovery bir root izidir. Yani guncelleme isteniyorsa orj recovery romdan sonra flashlanmali veya rom icindeki recovery ile sakin degismeyin bu sefer yuklemede hata verebilir

• Beğen
Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54

neziri

Üye
şu lanet rootu kaldıramıyormuyuz güncelleme almak için

jeosalih

jeosalih

Üye
Herseyi acikca yazmisin zaten neziri kardes rom yukleme felan tecruben yoksa deneme bekle yaslitascocugu yarin sonuclanir. Ama yuzde 99 bu rom guncelleme alacaktir hatta yuzde yuz

• Beğen
Tepkiler: neziri
memo4535

memo4535

Üye
Onu unuttuk demi ben daha orjinal recovery i acmamistim o zaman dosyanin icindekini orjinal recovery img si ile degistirelim :D

neziri

Üye
nasıl yapıcamızı anlatırsanız sevinirim beklemedeyiz

memo4535

memo4535

Üye
Arkadasa bi anlati verir misin flash tool ile yuklemeyi @jeosalih ben suan mobilim zor oluyo

jeosalih

jeosalih

Üye
Bende mobilim kardes hatta yataktayim suan :) neziri bekle yarını. Yarin insallah tum discovery 2 kullananlarin yuzu gulecek

memo4535

memo4535

Üye
@neziri bana özelden pm yollasana kardesim zamanin varsa yavas yavas anlatiyim.insallah yarin bitiricez bu isi @jeosalih bayadir ugrasiyoruz bakalim :)

jeosalih

jeosalih

Üye
Memo log kayitlarinda hep recovery icin unoffical yaziyor. Yani orj ile degisirse sorun olabilir ama yinede degisip oyle d3nemeli. Neziri denicek ise recoveryi orj ile degissin

memo4535

memo4535

Üye
Olmadi recovery i romu attiktan sonra portlariz
Zaten flash tool ile flaslanacagi icin log kayitlari isimize yaramicak

Üst Alt